آی پی امداد
abtahi

درایور هدلایت

Arash0076

کاربر
2024-08-27
5
5
تهران
عرض ادب خدمت اساتید
دوستان برای گرفتن نویز و نوسان برق خودرو برای پیشگیری از سوختن هدلایت پیشنهادی دارید ؟

Mahdi258258

کاربر vip
vip
کاربر
2010-10-08
250
2,479
اراک...
سلام...مقاومت تنظیم جریان که بصورت چند تا اهم پایین موازی هستش بیشتر کنید...من همیشه بعد از تعمیر جریان رو با بیشتر کردن اهم یکی از مقاومت ها کمتر میکنم تا دیگه نسوزه...تاثیر چندانی روی نورش نداره

Arash0076

کاربر
2024-08-27
5
5
تهران
سلام...مقاومت تنظیم جریان که بصورت چند تا اهم پایین موازی هستش بیشتر کنید...من همیشه بعد از تعمیر جریان رو با بیشتر کردن اهم یکی از مقاومت ها کمتر میکنم تا دیگه نسوزه...تاثیر چندانی روی نورش نداره
ممنون از شما بردهای هدلایت smd هستش یکی از مقاومت ها رو بردام اهم بالاتر بزارم جاش ؟
البته نظرم بود یه مدار تثبت جریان جدا طراحی کنم و سر راهش بزارم اینطوری بهتر نیست ؟
که داخل این مدار ولتاژ هم تنظیم بشه که خطا روی ماشینهای مولتی پلاکس هم نندازه
ولی مداری که قیمت مناسب بشه جمع کرد پیدا نکردم شما پیشنهادی داری؟

Mahdi258258

کاربر vip
vip
کاربر
2010-10-08
250
2,479
اراک...
خودش مدار جریان ثابت داره ولی جریانی که به ال ای دی میده روی حداکثر تحملش هستش و باعث حرارت زیاد و خرابی زودرس و بیشتر مواقع جدا شدن سلف از روی مدار و چ نشتی خازن سالید برد میشه.....مقاومت سنس جریان اکثرا از چند مقاومت اهم پایین موازی تشکیل شده و شما با افزایش آن ,جریان رو کم میکنید دقیقا مثل اصلاحیه تلویزیون یا لامپ ...

Omidi2722

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
ممنون از شما بردهای هدلایت smd هستش یکی از مقاومت ها رو بردام اهم بالاتر بزارم جاش ؟
البته نظرم بود یه مدار تثبت جریان جدا طراحی کنم و سر راهش بزارم اینطوری بهتر نیست ؟
که داخل این مدار ولتاژ هم تنظیم بشه که خطا روی ماشینهای مولتی پلاکس هم نندازه
ولی مداری که قیمت مناسب بشه جمع کرد پیدا نکردم شما پیشنهادی داری؟
سلام
خطایی که روی خودروهای مولتی پلکس میده بخاطر جریان بالای لامپه و مدار خاصی وجود نداره که بتونی خطای سیستم رو برطرف کنی، مگر اینکه لامپی با وات پایینتر بندازی که جریان مصرفیش توی بازه‌ی مجاز مولتی پلکس باشه، یا اینکه با ترکیب یه رله و مقاومت گولش بزنی و جریان هدلایت رو از رله حداگونه تامین کنی

Omidi2722

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
عرض ادب خدمت اساتید
دوستان برای گرفتن نویز و نوسان برق خودرو برای پیشگیری از سوختن هدلایت پیشنهادی دارید ؟
اگر هدلایت برند معتبری باشه خودش مدار محدود کننده جریان یا تثبیت ولتاژ داره، مگر اینکه برندهای متفرقه باشه که مستقیما برق ورودی رو میدن به چیپ هدلایت

Arash0076

کاربر
2024-08-27
5
5
تهران
سلام
خطایی که روی خودروهای مولتی پلکس میده بخاطر جریان بالای لامپه و مدار خاصی وجود نداره که بتونی خطای سیستم رو برطرف کنی، مگر اینکه لامپی با وات پایینتر بندازی که جریان مصرفیش توی بازه‌ی مجاز مولتی پلکس باشه، یا اینکه با ترکیب یه رله و مقاومت گولش بزنی و جریان هدلایت رو از رله حداگونه تامین کنی
سپاس از وقتی که گذاشتین منور بنده هم همین بود که درایور رو طوری ارتقا بدم که کار خطاگیر هدلایت هم انجام بده 🙏🙏

بالا