آی پی امداد
abtahi

سوال: داشتن برق در بدنه ماشین لباس شوای ال جی

rezapk

کاربر vip
کاربر
2017-11-11
22
19
سلام اساتید عزیز خسته نباشید
دوستان ی ماشین لباس شوای ال جی هست ک بعد اساس کشی الان نصب شده بدنتش برق زیادی داره قشنگ دستو میزنه .موقع جابه جای اب ریخته روشم ولی دیده نشد اب رفته باشه توش.
روشن میشه قشنگم کار میکنه ولی بدنش برق داره.بازش کردم کابل اتصال بدنه برد وردی برق رو جدا کردم مشکل حل شد نباشه مشگلی نداره؟؟
ممنون از اساتید

fkh52000

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-11-13
886
5,271
شیراز
دوستان ی ماشین لباس شوای ال جی هست ک بعد اساس کشی الان نصب شده بدنتش برق زیادی داره قشنگ دستو میزنه .موقع جابه جای اب ریخته روشم ولی دیده نشد اب رفته باشه توش.
روشن میشه قشنگم کار میکنه ولی بدنش برق داره.بازش کردم کابل اتصال بدنه برد وردی برق رو جدا کردم مشکل حل شد نباشه مشگلی نداره؟؟
ممنون از اساتید

درود بر شما
معمولا به علت الکتریسیته ساکن و مدار الکترونیکی کمی برق در بدنه وجود دارد که برای ایمنی سیم ارت و بدنه دستگاه را باید به سیم ارت ساختمان و اگر نباشد به تیر اهن ساختمان وصل کرد

rezapk

کاربر vip
کاربر
2017-11-11
22
19
درود بر شما
معمولا به علت الکتریسیته ساکن و مدار الکترونیکی کمی برق در بدنه وجود دارد که برای ایمنی سیم ارت و بدنه دستگاه را باید به سیم ارت ساختمان و اگر نباشد به تیر اهن ساختمان وصل کرد

سیم ارت داره وصلم هست ولی هیچ فایده ای نداره حالت معمولی نداره قویه ادمو میگیره.
کابل اتصال بدنه خوده ماشینو جدا کردم مشگل پیش میاد؟

Efmohsen

کاربر
2018-03-26
31
76
سلام، حتما آب ریخته روی موتور یا روی برد که اتصال میده، بهتره که یک روز  در جایی که هوا جریان داره قرار بدید تا اگر ابی بود خشک شود.
حتما حتما بعد از این که کارش تمام شد از زیر لباسشویی نگاه کنید که نشتی نداشته باشه چون احتمال داره نشتی قطره ای داشته باشه و روی موتور بچکد و موتور را برق دار کند که در این صورت و عدم رسیدگی موتور خواهد سوخت.
اگر سیم ارت را به لوله آب فلزی متصل کنید دیگه نباید بدنه برق داشته باشد.
در مورد سیم ارتی که شما قطع کردید هم اگر پریزهای منزل دارای سیم ارت باشند بهتره و استاندارده که سیم متصل باشد چون به این طریق الکتریسیته ساکن ذخیره شده در دستگاه تخلیه میشود و دستگاه اسیب نمیبیند. 

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: rezapk

144287928

کاربر vip
کاربر
2009-07-17
93
909
اصفهان
ممنون از اساتید

درود
ابتدا برد از نظر اب خوردگی چک کنید
سیم ارت دستگاه اگه رسوب زده تمیز کنین یا در صورت امکان هم فیش و هم پیچی که روی بدنه نصبه تعویض بشه و به جای جدیدی از بدنه ببندین فقط دقت کنین جایی ببندین که پوشش رنگ نداشته باشه
موتور دستگاه از نظر ابخوردگی چک کنین
سیم ارت وجودش الزامه و باعث محافظت از برق گرفتگی میشه و جزئی از واجباب برقه
چک کنین که توی شب برق بیشتری روی بدنه دستگاه هست یا نه
تست ارت و نول و تست ارت و فاز بگیرین و ولتاژ بین هر دو سیم رو اعلام کنین

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: rezapk

rezapk

کاربر vip
کاربر
2017-11-11
22
19
درود
ابتدا برد از نظر اب خوردگی چک کنید
سیم ارت دستگاه اگه رسوب زده تمیز کنین یا در صورت امکان هم فیش و هم پیچی که روی بدنه نصبه تعویض بشه و به جای جدیدی از بدنه ببندین فقط دقت کنین جایی ببندین که پوشش رنگ نداشته باشه
موتور دستگاه از نظر ابخوردگی چک کنین
سیم ارت وجودش الزامه و باعث محافظت از برق گرفتگی میشه و جزئی از واجباب برقه
چک کنین که توی شب برق بیشتری روی بدنه دستگاه هست یا نه
تست ارت و نول و تست ارت و فاز بگیرین و ولتاژ بین هر دو سیم رو اعلام کنین

سلام با تمیز کردن سیم ارتو شستو شو سوکتا با تینر و خشک کردن با سشوار مشگل حل شد تشکر از تمام اساتید ک جواب دادن و کمک کردن

بالا