با سلام :
با توجه به بقیه مقاومت ها که هر کدام کیلو اهمی هستند درج شده این مقاومت همون 220 اهم خالص میباشد .
بجای دیود فوق طیفی از دیودهای سیگنالی شاتکی در بازار موجود هستند از فروشنده بخواهید که هر نوع دیود SHF, Schottky Diode که دارد براتون بدهد .
موفق باشید .
با سلام :
با توجه به بقیه مقاومت ها که هر کدام کیلو اهمی هستند درج شده این مقاومت همون 220 اهم خالص میباشد .
بجای دیود فوق طیفی از دیودهای سیگنالی شاتکی در بازار موجود هستند از فروشنده بخواهید که هر نوع دیود SHF, Schottky Diode که دارد براتون بدهد .
موفق باشید .
با سلام
امکان داره مدار فایندر را تشریح بفرمایید .
من تو فکر ساخت یه فایندر با PIC هستم اما ماهیت مدار برام روشن نیست . مثلا فایندر میزان شدت جریان خروجی از ال ان بی رو اندازه میگیره یا ولتاژ خروجی یا میزان گین خروجی در کل مدارش برام گنگه
بهر حال اگه امکان داره بنده حقیر رو راهنمایی به فرمایید تا این پروژه رو انجام بدم و در اختیار کاربران قرار بدهم با تشکر
با سلام
این فایل که خدمتتون تقدیم میکنم نمونه کامل با جزئیات مدار فوق هست که از یک سایت خارجی گیر آوردم (فقط انگلیسیه وقت نکردم ترجمش کنم ولی خیلی روان و راحته)
با سلام
این فایل که خدمتتون تقدیم میکنم نمونه کامل با جزئیات مدار فوق هست که از یک سایت خارجی گیر آوردم (فقط انگلیسیه وقت نکردم ترجمش کنم ولی خیلی روان و راحته)
فایل های پیوست شده
SatelliteMeter-ArneVanBelle.zip (249.5 کیلو بایت, 18 نمایش)