آی پی امداد
abtahi

مشکل: خطای pfدرلباشویی ال جی

khazan1

کاربر
2011-04-11
48
132
باسلام خدمت عزیزان کاربر کدام قطعه برد الکترونیکی در لباسشویی ال جی خراب می شود که خطای pfمیدهد خواهشمند است ادرس قطعه معیوب را بهم بدید تاعوض کنم اما و اگر نمی خواهم ممنون می شوم چناچه عزیزانی که به اقای علیخانی درگرگان مراجعه کرده اند لطفا نام قطعه معیوب را لطف فرمایند مرا دریابید

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
Power failure
باید برد تغذیه چک گردد-درصورت سلامت آن برد کامل همراه تغذیه را برای جناب علیخانی ارسال کنید.
گرگان-خیابان ولی عصر-عدالت 41 بیهقی پنجم-مجتمع مهری-مرکز تعمیر برد الکترونیکی

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ehsanarn

khazan1

کاربر
2011-04-11
48
132
جناب اقای م زبر دست اگر بلد هستی جواب بده خودم هم می دانم بفرستم گرگان دوبار جواب الکی دادی خواهشا بزار استاد دیگری اگر می داند جواب دهد مثلا شما همینطوری به صورت الکی می گویید برد پاور خراب است برد پاور به صورتفکیکی هر ناحیه ای از ان مربوط به کاری است اولیه پاور یا ثانویه پاور ولی من متاسم از مدیریت بخش که تا حالا نتونسته اند جواب خطای pf را بیابند مگر می خواهند شق القمر کنند کشور چین در فضا چکار کرده ما چکار خواهشمند م از مسولین سایت از مهندسین متخصص استفاده نمایند یا افراد با تجربه جوینده یابنده بود

mohsen1359

کاربر
2009-06-16
18
57
دوست عزیز اگر 3 شاخه اروپایی دارد انرا تبدیل به دو شاخه کنید معمولا حل میشود اگر نشد با تعویض خازن صافی 2200 میکرو فارد 25 ولت معمولا حل میشه. دوستان توجه کنند اگه جواب سئوالی رو نمیدونن مجبور نیستن جواب الکی بدن اینکه بگیم ایراد از بردسه که همه میدونن. اینم وبلاگمه
سامسونگ-نکا-تعمیرات.بلاگفا.کام
-samsung
-neka
-tamirat

mohsen1359

کاربر
2009-06-16
18
57
ظاهرا شما مشکل رو حل کردید من در تاپیک دیگه تازه دیدم. وقتی در دوران دانشجویی به نیروگاه نکا رفته بودیم صحبت یکی از مهندسین که از ابتدا یی که مهندسان آلمانی آنجا بودن حظور داشت برایم جالب بود میگفتک بعد از ساخت نیروگاه و در حالت تست مهندسان آلمانی با دوچرخه و بیسیم در سایت میگشتند و هر کس مشکلی رو میدید و براش راه حل پیدا میکرد سریعا با بیسیم به بقیه اطلاع میداد و دور هم جمع میشدند و به بقیه میگفت که اینجا این مشکل پیش اومد و اینطوریم حل شد تا بقیه تیم هم بدونن و در ساخت نیروگاههای بعدی اینمشکل رو حل کنند و ارتقا تکنولوژی بدن و م امروز میبینیم که آلمان در کجا واقع شده و ما در کجا.متاسفانه ایرانی ها تا یه چیزی میدونن میگن به بقیه نگین در صورتیکه روزی رسان خداست و زکات علم یاد دادنه. یا حق
آدرس وبلاگمو دادم دوست داشتید سری بهش بزنید
شادو پیروز و سر بلند باشید

بالا