آی پی امداد
abtahi

مشکل: خطای DE در ماشین لباسشویی الجی و روش تست کلید درب

StudioBahram

VIP+ افتخاری
کاربر
2015-06-04
1,060
3,807
صومعه سرا
سلام دوستان //سویچ درب را تعویض کردم اما باز هم پیام DE میده . شاید سویچ نو خرابه و یا ایراد در جای دیگر است ؟
لطفا روش تست کلید را بفرمایید

StudioBahram

VIP+ افتخاری
کاربر
2015-06-04
1,060
3,807
صومعه سرا
نمیدونم چرا کسی جواب نمیده ؟
البته سوکت را جدا و دو از فیشها که مربوط به کنتاکت سویچ را به هم وصل کردم اما باز هم همان پیام DE داد .

z3r0x

کاربر vip
vip
کاربر
2017-08-21
217
1,590
ایلام - دهلران
سلام دوست عزیز من میتونم کمک کنم ولی شما هم باید یه چیزهایی بلد باشید که وقتی من میگم بتونید انجام بدید و درکش کنید .
اول برو و ای سیهای ULN2004 رو واسه اتصال کوتاه تست کن .
روش:
مولتی متر و میزاری روی تست بوق و تک تک پینهای ای سی میزاری و به سایر پینها میزاری که بوق نزنه
این از تست ای سیها اگه بوق زد تعویض کن (‌هر دو ای سی کنار هم زیر ای سی میکرو قرار دارند)

بعد هیدرو استارت و ترموستارت که بجاش از یه مقاومت ۱۰ کیلو استفاده میکنید رو روی میزگار به برد لیحم میکنید تا از خطاهای PE - TE گذر کنید.
بعد به برق میزنید و دکمه پاور رو میزنید البته قبل از زدن دکمه پاور باید صدای تیک رله رو بشنوید.
تعد اینکه روشن شد روی یه پروگرام میزنید و از رله درب که میشه رله اول از سمت راست به اون سوکتی که برق وصل نیست یه سیم جامپر میکنید و اماده میزارید که اون سرش رو به سوکت سفید رنگ ۳ تایی در انتهای سمت چپ پین وسط قراره بزنید اما کی میزنید ؟ وقتی که ارور دی ای اومد.

وقتی ارور اومد شما اون سر جامپر رو به پین وسط میزنید اگه ارور رفت که هیچ اگه نرفت شما باید مسیر اون پین رو تا اسی سی میکرو چک کنید که قطعه خراب نداشته باشه.
این خلاصه کار بود ولی ریزه کاری که احتمالا توش گیر کنی اگه گیر کردی بگو
:200::200: تشکر فراموش نشود :66000000:

StudioBahram

VIP+ افتخاری
کاربر
2015-06-04
1,060
3,807
صومعه سرا
با درود و سپاس از پاسخ شما این ماشین در منزل مشتری میباشد و راهنمایی شما مقداری پیچیده و اجرای آن برایم مشکل است
لطفا فقط روش تست کلید درب را بفرمایید کافیه .

بالا