آی پی امداد
abtahi

مشکل: خروجی 3.8 ولت به جای 5 ولت در خروجی usb پاور بانک انرژیجایز 20000

akjony1692

کاربر vip
vip
کاربر
1386٫8٫25
240
210
سلام پاور بانک فوق وقتی به شارژر وصل می کنم شاري می شه وحدود1.7 امپر مکشه و هنگام وصل به شارژر خروجی پاور بانک هم 5 ولت هست ولی وقتی از شارژر در میارم 3.8 ولت میشه و چراغ های درصد شارژ مدام به ترتیب روشن وخاموش میشه در صورتی که به شارژر وصل نیست و دیگه هر چی تست می زنم خروجی 3.8 هست وبا وصل شاژر به 5 ولت می رسه مشکل در قسمت تبدیل 3.8 به 5 ولت هست امام نمی دونم کدوم قطعات هست لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
IMG_۲۰۱۹۱۲۰۸_۰۲۱۰۱۱.jpg

Pedram1100

کاربر vip
vip
کاربر
1395٫9٫15
92
66
سلام پاور بانک فوق وقتی به شارژر وصل می کنم شاري می شه وحدود1.7 امپر مکشه و هنگام وصل به شارژر خروجی پاور بانک هم 5 ولت هست ولی وقتی از شارژر در میارم 3.8 ولت میشه و چراغ های درصد شارژ مدام به ترتیب روشن وخاموش میشه در صورتی که به شارژر وصل نیست و دیگه هر چی تست می زنم خروجی 3.8 هست وبا وصل شاژر به 5 ولت می رسه مشکل در قسمت تبدیل 3.8 به 5 ولت هست امام نمی دونم کدوم قطعات هست لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
مشاهده فایل‌پیوست 161277

سلام دوست عزیز مشکلتون رو چطور حل کردید؟؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: moein6

Hamidfz

کاربر
1398٫9٫10
7
5
لام پاور بانک فوق وقتی به شارژر وصل می کنم شاري می شه وحدود1.7 امپر مکشه و هنگام وصل به شارژر خروجی پاور بانک هم 5 ولت هست ولی وقتی از شارژر در میارم 3.8 ولت میشه و چراغ های درصد شارژ مدام به ترتیب روشن وخاموش میشه در صورتی که به شارژر وصل نیست و دیگه هر چی تست می زنم خروجی 3.8 هست وبا وصل شاژر به 5 ولت می رسه مشکل در قسمت تبدیل 3.8 به 5 ولت هست امام نمی دونم کدوم قطعات هست لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

سلام برادر چطور مشکلتون حل شد چون منم همین مشکل رو دارم ؟؟؟؟؟ تشکر

بالا