آی پی امداد
abtahi

خرابی یخچال الکترواستیل ES27

nima20-20

کاربر vip
کاربر
2007-03-18
192
134
با سلام خدمت دوستان عزیز

من یه یخچال فریزر الکترواستیل مدل ES27 دارم که جدیدا مشکلی که براش پیش اومده اینه که دمای فریزر از 4- پایین نمیره و دائم کار میکنه و دماها بصورت چشمک زن هستن و ثابت نمیشن مخصوصا دمای فریزر

سنسور دمای فریزر و اواپراتو رو هردورو برسی کردم در دمای معمولی 8.5 کیلو بودن و با گرم یا سرد کردن مقدار مقاومتش تغییر میکرد

موتور یخچال هم گرم میشه و نمیشه دست رو بیشتر از 10 ثانیه روش نگه داشت
فیلم و عکس هایی که گرفتم رو ارسال کردم

لطفا راهنمایی کنید

پیوست‌ها

• 70.5 کیلوبایت بازدیدها: 8
  • 145.8 کیلوبایت بازدیدها: 13
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mostafahe

Mostafahe

کاربر
2019-01-23
223
234
شهرکرد
با سلام خدمت دوستان عزیز

من یه یخچال فریزر الکترواستیل مدل ES27 دارم که جدیدا مشکلی که براش پیش اومده اینه که دمای فریزر از 4- پایین نمیره و دائم کار میکنه و دماها بصورت چشمک زن هستن و ثابت نمیشن مخصوصا دمای فریزر

سنسور دمای فریزر و اواپراتو رو هردورو برسی کردم در دمای معمولی 8.5 کیلو بودن و با گرم یا سرد کردن مقدار مقاومتش تغییر میکرد

موتور یخچال هم گرم میشه و نمیشه دست رو بیشتر از 10 ثانیه روش نگه داشت
فیلم و عکس هایی که گرفتم رو ارسال کردم

لطفا راهنمایی کنید
درود بر شما مشکل مشابه البته داخل یخچال داشتم
سنسور های داخل کابین و اواپراتور را همزمان با وجود اینکه اهم مناسب در دمای اتاق داشتند و با تغییر دما اهمشون عوض میشد را تعویض کردم
مشکل حل شده و بدون ایراد یخچال در حال کار است

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: nima20-20

nima20-20

کاربر vip
کاربر
2007-03-18
192
134
منم دیروز از طریق منوی مخفی که داره یه سری تنظیمات انجام دادم و تقریبا درست شده ولی الان دما به 18- رسیده ولی وقتی دیفراست میکنه و بعد از تقریبا 20 دقیقه که طول میکشه دیفراستش دما به 12- میرسه و بعدش به 8- میرسه ولی دما چشمک زن نیست با توجه به اینکه کاهش نشون میده
علت این ایا میتونه از سنسورها باشه؟
همچنین باید هر 3 تا سنسور رو عوض کنم؟ و اهم سنسورها چند باید بگیرم

البته بعد از چند دقیقه کار کردن دما 18- نشون میده

آخرین ویرایش:
بالا