آی پی امداد
abtahi

خرابی مودم dsl-124

Behzad0

کاربر vip
کاربر
2018-04-25
21
5
با سلام خدمت اساتید محترم مودم دلینک dsl-124مشکل خاموشی چراغ dsl داره فایل بایوس موجود در سایت و زدم روش اما باز مشکل حل نشده ممنون میشم کمک کنید

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
511
1,118
درود. این مدل مودم در دو سری متفاوت از لحاظ بدنه و اجزای داخلی تولید شده که کاملا با هم فرق می کنن. اولا این تاپیک مربوط به بحث آزاد هست نه مودم، ثانیا شما نه تصویری گذاشتین و نه توضیح کاملی در مورد عیب و نه درباره کارهایی که انجام دادین و انتظار پاسخ فوری دارین! اول مودم رو ریست فکتوری کنین و اگر میشه فِرم-ویرش رو آپگرید کنین. اگر از ویندوز استفاده می کنین تنظیمات اینترنت رو هم ریست کنین(Network reset) و کامپیوتر رو خاموش و روشن کنین. بعدش با تینر سوکت تلفن تا آی سی خط مودم رو خوب پاک کنین.
ساده ترین عاملی که باعث آی پی نگرفتن و روشن نشدن چراغ adsl میشه، اتصال کوتاه شدن و خرابی وریستور کنار جک RJ11 بر اثر شوک برقی هست. البته سولفاته شدن و قطع شدگی خطوط مسی مدار چاپی مابین سوکت تلفن تا آی سی خط و یا قطع شدگی سیم پایه های چوک ورودی تلفن هم ممکنه دلیل این ایراد باشن. نهایتا هم خرابی قطعات الکترونیکی(ترانزیستورهای دوبل، دیودها، خازن ها و مقاومتها) سر راه آی سی خط و خود آی سی خط.

پیوست‌ها

• 8.8 کیلوبایت بازدیدها: 21
  • 566 کیلوبایت بازدیدها: 21
آخرین ویرایش:

Behzad0

کاربر vip
کاربر
2018-04-25
21
5
درود. این مدل مودم در دو سری متفاوت از لحاظ بدنه و اجزای داخلی تولید شده که کاملا با هم فرق می کنن. نه تصویری گذاشتین و نه توضیح کاملی در مورد عیب و نه درباره کارهایی که انجام دادین و انتظار پاسخ فوری دارین! اول مودم رو ریست فکتوری کنین و اگر میشه فِرم-ویرش رو آپگرید کنین. اگر از ویندوز استفاده می کنین تنظیمات اینترنت رو هم ریست کنین(Network reset) و کامپیوتر رو خاموش و روشن کنین. بعدش با تینر سوکت تلفن تا آی سی خط مودم رو خوب پاک کنین.
ساده ترین عاملی که باعث آی پی نگرفتن و روشن نشدن چراغ adsl میشه، اتصال کوتاه شدن و خرابی وریستور کنار جک RJ11 بر اثر شوک برقی هست. البته سولفاته شدن و قطع شدگی خطوط مسی مدار چاپی مابین سوکت تلفن تا آی سی خط و یا قطع شدگی سیم پایه های چوک ورودی تلفن هم ممکنه دلیل این ایراد باشن. نهایتا هم خرابی قطعات الکترونیکی(ترانزیستورهای دوبل، دیودها، خازن ها و مقاومتها) سر راه آی سی خط و خود آی سی خط.
سلام مهندس جان شرمنده بابت کوتاهی وریستور ورودی و همچنین خازن پلی استر موجود سر راه جک رو عوض کردم و سیم خط هم مستقیم به برد لحیم کردم تا جای ممکن شکی که به قطعات بوده و تست کردم همچنین ایسی لینک هم یک بار ریبال کردم اما خب نه داغی بیش از حد داره نه ایراد ظاهری تنها چیزی که بهش شک میکنم دوتا مقامت ۲۲کیلو پشت چوک هست که اتصال کوتاه نشون میده به مولتی متر مقدار اونام ۱۱اهم نشون میده امکانش هست از اینا باشه

پیوست‌ها

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
511
1,118
مودم 124 جدیده. اون مقاومت های دوگانه بعد از چوک 22 اهمی هستن و قاعدتا باید در تست بازر مثل اتصال کوتاه بوق داشته باشیم و طبیعیه. ببینین ولتاژ تغذیه آی سی خط تامین میشه یا نه.

آخرین ویرایش:

Behzad0

کاربر vip
کاربر
2018-04-25
21
5
مودم 124 جدیده. اون مقاومت های دوگانه بعد از چوک 22 اهمی هستن و قاعدتا باید در تست بازر مثل اتصال کوتاه بوق داشته باشیم و طبیعیه. ببینین ولتاژ تغذیه آی سی خط تامین میشه یاولتاژ 3.3 و 1.2 موجوده روی ایسی

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
511
1,118
یه هیت ملایم به پایه های سی پی یو (مخصوصا سمت سلف یا آی سی بایوس که به آی سی خط مرتبط هستن) بگیرین شاید مفید باشه. اون چوک خط رو هم اگر با ملایمت و به کمک قلع کش خوب پایه هاش رو آزاد کنین و بیرون بیارین و سیم پیچ هاش رو دو به دو از لحاظ قطع نشدگی تست کنین هم خوبه. خطوط مسی مدار چاپی رو هم تست بازر بگیرین ببینین قطعی پیدا نکرده باشن. در نهایت می مونه تعویض آی سی خط.

بالا