آی پی امداد
abtahi

خرابی فست شارژ سامسونگ

Farshid374

کاربر vip
کاربر
2022-10-14
37
50
سلام خدمت اساتید محترم
یه شارژر فست سامسونگ دارم به دلیل اتصالی در مدار گرم خراب شد و چند قطعه ازش سوخت. بعد از تعویض قطعات شارژر راه افتاداما فستش از کار افتاده و خروجیش 5 ولته
البته هنگام دراوردن برد از کاور یکی از خازن های اس ام دیش که داخل عکس علامت زدم خورد شد و از برد مشابه جایگزین کردم، اما هنوز هم فستش درست نشد. ممکنه خازن درست جایگزین نکرده باشم؟
ممنون میشم کمکم کنین

پیوست‌ها

• 760.9 کیلوبایت بازدیدها: 36
  • 301.5 کیلوبایت بازدیدها: 40
آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,038
1,288
یکی از ایسی ها گویا ترکیده اونو عوض کنید اگر اوکی نشد دومی رو هم تعویض کنید مدار رو هم خوب تمیز کنید با تینر ۲۰۰۰۰

Farshid374

کاربر vip
کاربر
2022-10-14
37
50
یکی از ایسی ها گویا ترکیده اونو عوض کنید اگر اوکی نشد دومی رو هم تعویض کنید مدار رو هم خوب تمیز کنید با تینر ۲۰۰۰۰
ممنونم بابت نظرتون، اما اگه آی سی ها ترکیده بود خروجی نداشت اصلا، الان 5 ولت خروجی داره فقط فست نداره

J1375

کاربر
2021-03-26
240
436
زیر سایه خدا
سلام خدمت اساتید محترم
یه شارژر فست سامسونگ دارم به دلیل اتصالی در مدار گرم خراب شد و چند قطعه ازش سوخت. بعد از تعویض قطعات شارژر راه افتاداما فستش از کار افتاده و خروجیش 5 ولته
البته هنگام دراوردن برد از کاور یکی از خازن های اس ام دیش که داخل عکس علامت زدم خورد شد و از برد مشابه جایگزین کردم، اما هنوز هم فستش درست نشد. ممکنه خازن درست جایگزین نکرده باشم؟
ممنون میشم کمکم کنین
دوتا دیود زنر و دوتا مقاومت به پایه های دیتای پورت USB وصل هستند
از سلامت اونا مطمئن هستید؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

J1375

کاربر
2021-03-26
240
436
زیر سایه خدا
من تصویر یه شارژر فست ۲۵ وات رو براتون قرار میدم. البته خروجی این شارژر تایپ سی هست نه USB-A
1000709059.jpg

شارژر شما اپتوکوپلر نداره و من نمی‌دونم چجوری قسمت سرد به قسمت گرم دستور افزایش ولتاژ رو میده
بعید می‌دونم با اون خازن Y هم بشه از عهده این وظیفه بر اومد
به هرحال احتمال اینکه ایراد از قسمت سرد باشه بیشتر از ایراد در قسمت گرم هست
مشکل این شارژر ها هم این هست که قطعات یدکی قسمت سردش فقط از اوراق کردن بدست میاد

Farshid374

کاربر vip
کاربر
2022-10-14
37
50
من تصویر یه شارژر فست ۲۵ وات رو براتون قرار میدم. البته خروجی این شارژر تایپ سی هست نه USB-A
مشاهده فایل‌پیوست 218351

شارژر شما اپتوکوپلر نداره و من نمی‌دونم چجوری قسمت سرد به قسمت گرم دستور افزایش ولتاژ رو میده
بعید می‌دونم با اون خازن Y هم بشه از عهده این وظیفه بر اومد
به هرحال احتمال اینکه ایراد از قسمت سرد باشه بیشتر از ایراد در قسمت گرم هست
مشکل این شارژر ها هم این هست که قطعات یدکی قسمت سردش فقط از اوراق کردن بدست میاد
بله حتما از قسمت سردش هست و اینکه اصلا نمیدونم قسمت سردش چطوری کار میکنه و نمیدونم چجوری عیب یابیش کنم

J1375

کاربر
2021-03-26
240
436
زیر سایه خدا
از برد مشابه جایگزین کردم
فرمودید از برد مشابه جایگزین کردید
این شارژر خراب چند وات هست؟
اون برد مشابه دقیقا مانند همین مدار بدون اپتوکوپلر کار میکنه؟ چند واته؟
این شارژر خراب، با اتصالی کدوم قطعاتش سوختند؟ زیر ترانس قطعه ای نیست؟ امکان داره یه عکس بدون ترانس بفرستید؟

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
393
425
کوهبنان کرمان
درود
مهندس این احتمالم وجودداره که زمان بازکردن، خازنها شارژ داشتن و اون پیچ گوشتی یا قاب بازکن فلزی که به c24 خورده و اونو کنده باعث شده اون ایسی 2 شما قسمت مربوط به فرمان و فستش از کار افتاده باشه. احتمالا اگر ic2 گیرتون بیاد مشکل رفع میشه

بالا