مشکل در ظاهر خیلی ساده ولی واقعا منو گیج کرده
ی دزد عزیز سیم نول کوچه رو به سرقت برد، تقریبا تمام لوازم سوخت که همه رو تعمیر کردم غیر از این جارو شارژی
این جارو شارژی ولتاژو از این ترانس 18v 150ma میگیره که ترانس سوخت
من توی لوازمم این تغذیه سوئیچینگ 18v 1100ma داشتم، ولتاژ یکی اما جریان متفاوت بود که قاعدتاً نباید فرقی میکرد
نصب کردم اما بعد از چند دقیقه از جارو شارژی بوی سوختن عجیبی اومد
بعد از باز کردن متوجه شدم دیود و مقاومتهای بین باتری 14.4v 1300ma و شارژر به شدت داغ شدن و سوختن، اما باتری شارژ شده
با توجه به حدس و گمان نسبت به اهمشون تعویض کردم
باز با یک ترانس 16v 500ma تست کردم اما بخاطر جریان کشی باتری ترانس دچار افت ولتاژ میشه
مجدد با 18v 1100ma تست کردم باز همه قطعات داغ شدن
حالا چند سوال
1- مقاومتهای انتخابی بین آدابتور و باتری باید چند اهم باشن؟
2- باتوجه به اینکه نوسان برق ترانسو سوزونده چرا باتری داره جریان میکشه، و مشکل کجاست؟
3- اگه باتری خرابه چرا توی همون چند دقیقه شارژ میشه و ولتاژ هم میده؟
ممنون بابت راهنمایی تمام اساتید
ی دزد عزیز سیم نول کوچه رو به سرقت برد، تقریبا تمام لوازم سوخت که همه رو تعمیر کردم غیر از این جارو شارژی
این جارو شارژی ولتاژو از این ترانس 18v 150ma میگیره که ترانس سوخت
من توی لوازمم این تغذیه سوئیچینگ 18v 1100ma داشتم، ولتاژ یکی اما جریان متفاوت بود که قاعدتاً نباید فرقی میکرد
نصب کردم اما بعد از چند دقیقه از جارو شارژی بوی سوختن عجیبی اومد
بعد از باز کردن متوجه شدم دیود و مقاومتهای بین باتری 14.4v 1300ma و شارژر به شدت داغ شدن و سوختن، اما باتری شارژ شده
با توجه به حدس و گمان نسبت به اهمشون تعویض کردم
باز با یک ترانس 16v 500ma تست کردم اما بخاطر جریان کشی باتری ترانس دچار افت ولتاژ میشه
مجدد با 18v 1100ma تست کردم باز همه قطعات داغ شدن
حالا چند سوال
1- مقاومتهای انتخابی بین آدابتور و باتری باید چند اهم باشن؟
2- باتوجه به اینکه نوسان برق ترانسو سوزونده چرا باتری داره جریان میکشه، و مشکل کجاست؟
3- اگه باتری خرابه چرا توی همون چند دقیقه شارژ میشه و ولتاژ هم میده؟
ممنون بابت راهنمایی تمام اساتید
پیوستها
-
366.8 کیلوبایت بازدیدها: 70
آخرین ویرایش: