آی پی امداد
abtahi

مشکل: خرابی تایمر لباسشویی آبسال مدل الگانس

mash mojtaba

کاربر
2011-01-14
183
499
سلام دوستان من یه لباسشویی آبال تو خونه دارم بصورت اتفاقی آبگیری میکنه مثلا الان تایمر میچرخونی رو 6 مدذاری همونطوری بدون آبگیری شروع بکار میکنه بعد میچرخونی تو قسمتهای بعد بطور اتفاقی شروع به آبگیری میکنه که ممکنه یه بار دیکه تایمر رو بچرخونی همونجاها هم دیگه کار نکنه

حالا به نطر شما تایمر خرابه آیا با اسپری چرب بشورمش مشکلش حل میشه در ضمن رو خشک کن هم نمیره و موقعی که آبگیری نمیکنه روی پایه های شیربرقی ولتاژ

نداریم ممنون میشم راهنمایی کنید

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
*این مشکل میتونه به علت گرفتگی کانال( کپسول )هیدرو استات باشه که دستگاه فکر میکنه آب داره و بدون آب کار میکنه، مورد دوم چسبیدگی پلاتین هیدرو استاته که باید باز وبررسی شه،مواظب دیافراگم باش -نکته: احتمال سوختگی المنت در صورت وقوع این ایرادات بالاست
* دوم مشکل میتونه از پلاتین های تایمر باشه،اگر تایمرش کشویی وبا در پوش های قهوای هستش که تعمیر پذیره ولی اگر تایمر سفید وپلمپه تعمیرش سخته

mash mojtaba

کاربر
2011-01-14
183
499
سلام آقای زبردست ممنون از راهنماییتون این عکس تایمر به نظر شما قابل تعمیر هست یا باید نو تهیه کنم با اسپری هم شستمش ولی نتیجه نداشت Picture 064.jpgPicture 065.jpgPicture 066.jpg

nekooee

Senior Technical Supervisor
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-09-21
6,783
29,878
ایران
سلام دوستان من یه لباسشویی آبال تو خونه دارم بصورت اتفاقی آبگیری میکنه مثلا الان تایمر میچرخونی رو 6 مدذاری همونطوری بدون آبگیری شروع بکار میکنه بعد میچرخونی تو قسمتهای بعد بطور اتفاقی شروع به آبگیری میکنه که ممکنه یه بار دیکه تایمر رو بچرخونی همونجاها هم دیگه کار نکنه

حالا به نطر شما تایمر خرابه آیا با اسپری چرب بشورمش مشکلش حل میشه در ضمن رو خشک کن هم نمیره و موقعی که آبگیری نمیکنه روی پایه های شیربرقی ولتاژ

نداریم ممنون میشم راهنمایی کنید

اگر مدل دقیق داره لطفا همیشه در عنوان ذکر کنید. معمولا الگانس مدل نیست و علاوه بر آن یک مدل هم دارد.

amir7313

کاربر
2015-11-26
2
0
با سلام و خسته نباشید....من نقشه تایمر ابسال میخواستم مدل A-41d

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
سلام آقای زبردست ممنون از راهنماییتون این عکس تایمر به نظر شما قابل تعمیر هست یا باید نو تهیه کنم با اسپری هم شستمش ولی نتیجه نداشتمشاهده فایل‌پیوست 127162مشاهده فایل‌پیوست 127163مشاهده فایل‌پیوست 127164
اول امیدوارم دقیقا سیم ها رو علامت گذاری کرده باشی که تایمرو کامل در آوردی بیرون.وگرنه تقریبا غیر ممکنه بشه وصلشون کرد-بله میتونی تعمیر کنی به پلاتینها دقت کن اگر کج شدگی بر اثر آمپر کشیدن یا شکستگی داشتن درستشون کن

mash mojtaba

کاربر
2011-01-14
183
499
سلام آقای زبردست از راهنماییتون ممنون مشکل از مسدود بودن شیلنگ هیدروستات بود که با راهنمایی شما حل شد

دستت درد نکنه موفق باشی

بالا