آی پی امداد
abtahi

خاموش شدن upsبعد از دو دقیقه

amingpx

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-05-29
580
1,169
خوزستان-
سلام دوستان ups مدل میکرو اکتیور ma-1500 با باتری خودش که دو تا ۱۲ وبت سری است بازدن کلید سریع بوق ممتد میزنه و خاموش میشه..یکی از باتریها ولتاژ ۱۱ ولت داره..من‌اومدم ۲۴ ولت با منبع دادم به جای باتریها..دو دقیقه خوب کار میکنه بعد شروع میکنه به بوق پشت سر هم و خاموش میشه دستکاه..لامپ هم به خروجی وصل کردم..دوستان مشکل از چیه؟

پیوست‌ها

• 483.4 کیلوبایت بازدیدها: 23
  • 492 کیلوبایت بازدیدها: 25
  • 485.9 کیلوبایت بازدیدها: 25

masuodd55

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2012-01-16
495
1,231
درود؛ منبع ولتاژ چیه؟؟؟ اگر آداپتور یا هر منبع دیکر هست چک کنید از ۲۴ ولت کمتر نشه؛ اگر ولتاژ از ۲۴ کمتر بشه بوق میزنه و هرچه ولتاژ از ۲۴ کمتر تر بشه سرعت و تعداد بوقهای بیشتر میشه اگر ولتاژ زیاد کم بشه خاموش خواهد شد

mehran76gh

VIP+ افتخاری
کاربر
2016-06-17
1,561
7,117
IRANTK
سلام دوستان ups مدل میکرو اکتیور ma-1500 با باتری خودش که دو تا ۱۲ وبت سری است بازدن کلید سریع بوق ممتد میزنه و خاموش میشه..یکی از باتریها ولتاژ ۱۱ ولت داره..من‌اومدم ۲۴ ولت با منبع دادم به جای باتریها..دو دقیقه خوب کار میکنه بعد شروع میکنه به بوق پشت سر هم و خاموش میشه دستکاه..لامپ هم به خروجی وصل کردم..دوستان مشکل از چیه؟
سلام وقت بخیر
عکس از دستگاه ناقص ارسال شده است و میبایست از جلو، پشت، نمای کامل برد از 3 طرف و سریال و قطعات
انشالله جناب محمودی یک قانونی از قرار دادن عکس بگذارند
این ups احتمال 90 درصد برای آسانسور هستش و زمانی که برق میره کابین آسانسور رو به نزدیک ترین طبقه میرسونه
اگر این UPS برق خروجی قطع نشه و کاربر سوار آسانسور بشه احتمال اینکه اواسط طبقه ولتاژ باتری کم بیاد و مجدد کاربر بین طبقه گیر کنه هستش
بنابر این به درخواست شرکت آسانسوری به سازنده UPS گفته زمان کاری 2 دقیقه در نظر گرفته بشه و بعد قطع بشه
چون برنامه نویسی شده هستش قابلیت تغییر ساعت کارکرد رو نداریم.
و معمولا باتری ها و گاها خازن های رو برد خراب میشود و به ندرت ماسفت ها می سوزند.

majidkosheshkhah

کاربر vip
vip
کاربر
2023-07-19
8
4
اردبیل
سلام
بنا به فرموده آقای mehran76gh
این ups مخصوص آسانسور هست و برای خالی نشدن باتری ها فقط به مدت ۲ و ۳ دقیقه خروجی میده و خاموش میشه

meahdi

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-01-31
1,092
12,427
ایران
تعمیرکار یو پی اس نیستم اما 2 مدل سو پی اس دارم
که وقتی مصرف کننده ای رو خروجی نباشه (یا مصرف کمتر از 10 وات باشه ) خود به خود خاموش میشه
این مورد رو هم چک کنید

amingpx

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-05-29
580
1,169
خوزستان-
سلام
بنا به فرموده آقای mehran76gh
این ups مخصوص آسانسور هست و برای خالی نشدن باتری ها فقط به مدت ۲ و ۳ دقیقه خروجی میده و خاموش میشه
اینو ازش میپرسم ولی به نظرم برای سیستم صوتی استفاده می‌کرد.. همینا که مجالس ختم‌ و اینا سیار دارند ..ولی میپرسم ازشون..در ضمن‌ولتاژ یکی از باتریها شده بود ۱۱ تقریبا

majidkosheshkhah

کاربر vip
vip
کاربر
2023-07-19
8
4
اردبیل
این ups برای آسانسور هست نمیتونی کاری براش انجام بدی
تو عکس ارسالی هم روی ups مارک afp زده که تولید کننده تابلو فرمان آسانسور هست.

بالا