آی پی امداد
abtahi

خاموش شدن چراغ نت مودم از هر 5-6 دقیقه

kohkan

کاربر vip
کاربر
2013-12-07
95
50
سلام یه مودم TPLink 8151n دارم چراغ نتش میاد بعد 5 دقیقه خاموش میشه 2 تا خازن باد کرده داشت تعویض کردم
فریمور آپدیت کردم
آی سی دی اس ال یک مقدار داغ میکرد خیلی کم روش هیت سینک چسبوندم
ولی مشکل حلی نشد
و وقتی که چراغ نت میاد خیلی ضعیف روشن میشه (کم سو)
ممنون میشم از همکاان عزیز راهنماییم کنند
متشکرم

آخرین ویرایش:

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
434
933
درود. لطفا عکس از برد مودم بگذارید. ورژن مودم چند هست؟ بین ورژن های قدیمی 3 ، 3.1 ، 4 و ورژن 5 جدید این نوع مودم تک پورت تی پی لینک، دنیایی تفاوت هست. از شکل بدنه گرفته تا متفاوت بودن کامل برد و چیپ های اصلی آن. به همین دلیل عیب یابی متفاوتی هم دارند.

پیوست‌ها

• 1.8 مگابایت بازدیدها: 17
  • 320.3 کیلوبایت بازدیدها: 9
  • 442.3 کیلوبایت بازدیدها: 14
  • 462.4 کیلوبایت بازدیدها: 13
آخرین ویرایش:

kohkan

کاربر vip
کاربر
2013-12-07
95
50
درود. لطفا عکس از برد مودم بگذارید. ورژن مودم چند هست؟ بین ورژن های قدیمی 3 ، 3.1 ، 4 و ورژن 5 جدید این نوع مودم تک پورت تی پی لینک، دنیایی تفاوت هست. از شکل بدنه گرفته تا متفاوت بودن کامل برد و چیپ های اصلی آن. به همین دلیل عیب یابی متفاوتی هم دارند.

پیوست‌ها

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
434
933
ورژن چهار هست. طبق مواردی که برای خودم پیش اومده بی ثباتی عملکرد بیشتر به دلایل زیر هست:
ایراد در خازن های الکترولیت. ضعف در اتصال و لحیم سردی پایه های آی سی فلش، رگولاتورهای ولتاژ و چیپ مستطیل شکل بافر(رم). اشکال در کریستال چیپ خط (DSL) هم محتمله. اگر آی سی فلش مودم شما مارک بی کیفیت و یکبار مصرف EON هست سعی کنید با مارک WINBOND مشابه تعویضش کنید.
ضعیف شدن رگولاتورهای ولتاژ چهار پایه و هشت پایه و بی ثبات شدن ولتاژ خروجی آنها هم ممکنه باعث ریستارت شدن سرخود دستگاه بشه. شستشوی برد با تینر 10000 و برس هم ممکنه به رفع عیب کمک کنه.
استفاده از هیت سینک برای چیپ DSL که در حد سوزاندن سر انگشت داغ میشه واقعا لازمه و عجیبه که خود شرکت این کار رو انجام نداده. خودم این سری مودم های تی پی لینک رو که تعمیر می کنم حتما یکی با چسب سیلیکون می چسبونم.

آخرین ویرایش:

kohkan

کاربر vip
کاربر
2013-12-07
95
50
ورژن چهار هست. طبق مواردی که برای خودم پیش اومده بی ثباتی عملکرد بیشتر به دلایل زیر هست:
ایراد در خازن های الکترولیت. ضعف در اتصال و لحیم سردی پایه های آی سی فلش، رگولاتورهای ولتاژ و چیپ مستطیل شکل بافر(رم). اشکال در کریستال چیپ خط (DSL) هم محتمله. اگر آی سی فلش مودم شما مارک بی کیفیت و یکبار مصرف EON هست سعی کنید با مارک WINBOND مشابه تعویضش کنید.
ضعیف شدن رگولاتورهای ولتاژ چهار پایه و هشت پایه و بی ثبات شدن ولتاژ خروجی آنها هم ممکنه باعث ریستارت شدن سرخود دستگاه بشه. شستشوی برد با تینر 10000 و برس هم ممکنه به رفع عیب کمک کنه.
استفاده از هیت سینک برای چیپ DSL که در حد سوزاندن سر انگشت داغ میشه واقعا لازمه و عجیبه که خود شرکت این کار رو انجام نداده. خودم این سری مودم های تی پی لینک رو که تعمیر می کنم حتما یکی با چسب سیلیکون می

kohkan

کاربر vip
کاربر
2013-12-07
95
50
هر 4 تا خازن رو عوض کردم، 2 تا کریستال داشت عوض کردم، هیت دادم به آی سی ها، شستم، پروگرم کردم
حل نشد

بالا