آی پی امداد
abtahi

مشکل: خاموش شدن ماشین لباسشویی LG بعد از 5 ثانیه

omid2625

کاربر
2013-04-06
7
3
سلام به مهندسان گرامی
ماشین لباسشویی lg اتوماتیکی داریم وقتی کلید روشن شدن ماشین رو میزنم بعد از حدود 5 ثانیه فورا خاموش میشه( نمایشگرها 5ثانیه روشن میشن بعد بلافاصله به طور کلی برق نمایشگرها قطع میشه ) هیچ اروری ام رو نمایشگرش نشون نمیده
بردشو در آوردم هیچ اثری از سوختگی قطعات نیست
لطفا راهنمایی کنین
ممنون

آخرین ویرایش:

mohammadtak

کاربر
2013-12-26
383
1,148
کرج
سلام به مهندسان گرامی
ماشین لباسشویی lg اتوماتیکی داریم وقتی کلید روشن شدن ماشین رو میزنم بعد از حدود 5 ثانیه فورا خاموش میشه( نمایشگرها 5ثانیه روشن میشن بعد بلافاصله به طور کلی برق نمایشگرها قطع میشه ) هیچ اروری ام رو نمایشگرش نشون نمیده
بردشو در آوردم هیچ اثری از سوختگی قطعات نیست
لطفا راهنمایی کنین
ممنون
دوست عزیز مشکل از برد است حتما نباید سوختگی رو ببینید تعمیرکار هستید یا استفاده کننده در پیام خصوصی اسم و محل سکونت خود را وارد کنید تا راهنمایی کنم موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 3320119

omid2625

کاربر
2013-04-06
7
3
مهندسان عزیز نظر دیگه ای ندارید کمک کنید خواهشااااااااااااااااا:in_love::in_love:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 3320119

omid2625

کاربر
2013-04-06
7
3
IMAG0074.jpg

omid2625

کاربر
2013-04-06
7
3
IMAG00711.jpg
سلام دوستان عزیز
خازن آبی های روی بردو چک کردم سالم بودن
پل دیودی سالم
رگولاتور 7805 سالم
فیوز شیشه ای سالم

آخرین ویرایش:

keyvan a

کاربر
2013-01-23
151
451
کردستان
باسلام دوست گرامی شماچک کنید ببینید زمانی که خاموش میشه رگلاتور7805تون هنوزولتازداره یاقطع میشه اگه قطع نشه تنهاکاری که میتونی انجام بدین شستی روشن وخاموشش روتعویض بفرماید واگه قطع بشه ترانس مدارایرادداره اگه کارتون حل نشدبردشون روموجوددارم

sga1

کاربر
2011-01-16
57
130
ارومیه
اون ترانس که دوستمون اشاره کردن ربطی به تغذیه برد نداره . در این مدل برد ها اولین کاری که باید انجام بدی تست آی سی راه انداز موتوره که بیشتر مواقع شورت میکنه در قسمت پایین هیتسنک آی سی یه سوکت 3 تایی صورتی رنگ هست که با اهمتر عقربه ای تو رنج x1 اون 3 تا پین رو با هم چک کن که نباید به هم راه بدن (عقربه حرکت نکنه) اگه راه داد آی سی موتور شورت کرده که باید برد رو بذاری کنار یه نو بگیری ولی اگه راه نداد آی سی سالمه و دنبال ایراد باش.
اگه آی سی موتور سالم بود اون 3 تا خازن بالای چوک رو چک کنید معمولا خراب میشن.
نتیجه رو اعلام کنید.
موفق باشید.

sabalan-co

کاربر
2012-06-23
101
283
آذربایجان
من یک بار چنین موردی داشتم که بعداز خیلی گرفتاری ها اشکالی روی برد پیدا نکردم اونقدر قطعات برد رادرآورده وتعویض کردم که باز هم نشدبرد نونبود از تهران برد استوک گرفتم وانداختم همین کار را نشان دادکه مونده بودم چه کار کنم مشتری هم از صبح می اومدوتاظهر مغازه بود کل سیم کشی رابرای احتیاط در آورده واز روی ناعلاجی چک میکردم که متوجه شدم یکی از سیمهایی که به موتوردستگاه میرود با آنکه از نظر روکش سالم بود ولی درمحل سوکت سرسیم موتور قطع بودبعد از اصلاح هم با برد خودش کار کرد وهم برداستوک تو دستم موند ویک هفته ایی شب وروز نداشتم به همین سادگی به تجربه رسیده ام که خیلی از ایرادات به فوتی بنداست واز اول سخت ترین گزینه را انتخاب نکنیم موفق باشید

بالا