آی پی امداد
abtahi

خاموش شدن لپ تاپ اچ پی 30 ثانیه بعد از روشن شدن

active_PC

کاربر vip
کاربر
2022-03-08
16
5
سلام دوستان ، یک لپ تاپ اچ پی برای ارتقاء آوردن من هارد SSD رو به جای دی وی دی رایتر انداختم لپ تاپ روشن شد ویندوز و... رو نصب کردم تکمیل شد تحویل مشتری دادم بعد چند روز کار کار کردن مشتری آورد گفت دو سه روزی اوکی بود بعد دو سه روز زمانی که روشن می کنم بعد چند دقیقه خاموش میشه ، لپ تاپ رو خودم تست کردم روشن میشه تصویر میاد میره برای بالا اومدن ویندوز سرعت دور فن لپ تاپ بالا میره و بعد حدود 30 ثانیه خاموش میشه ، لپ تاپ رو باز کردم فن و خمیر سیلیکون رو سرویس و کردم کردم ولی بازم مشکل بر طرف نشد ، در ضمن بعد از روشن شدن چیپ لپ تاپ داغ میکنه دور فن بالا میره و لپ تاپ خاموش میشه. لطفاً اساتید راهنمایی کنید مشکلش چیه . سپاس

مدل لپ تاپ : Pavilion 15-p213cl

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,377
1,605
بدون هارد ssd امتهان کنید ببین فرقی میکنه؟یا با هارد دیگه تست کنید.اگر فرقی نکرد بایاس رو آپدیت کنید.نتیجه؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: active_PC

alirezashabani

کاربر vip
vip
کاربر
2023-11-19
169
109
تهران
سلام دوستان ، یک لپ تاپ اچ پی برای ارتقاء آوردن من هارد SSD رو به جای دی وی دی رایتر انداختم لپ تاپ روشن شد ویندوز و... رو نصب کردم تکمیل شد تحویل مشتری دادم بعد چند روز کار کار کردن مشتری آورد گفت دو سه روزی اوکی بود بعد دو سه روز زمانی که روشن می کنم بعد چند دقیقه خاموش میشه ، لپ تاپ رو خودم تست کردم روشن میشه تصویر میاد میره برای بالا اومدن ویندوز سرعت دور فن لپ تاپ بالا میره و بعد حدود 30 ثانیه خاموش میشه ، لپ تاپ رو باز کردم فن و خمیر سیلیکون رو سرویس و کردم کردم ولی بازم مشکل بر طرف نشد ، در ضمن بعد از روشن شدن چیپ لپ تاپ داغ میکنه دور فن بالا میره و لپ تاپ خاموش میشه. لطفاً اساتید راهنمایی کنید مشکلش چیه . سپاس

مدل لپ تاپ : Pavilion 15-p213cl
اصولا این مشکل از بایوس هست یک بایوس سالم از سایت معتبر پروگرام کنید روش احتمال زیاد مشکل حل میشه

active_PC

کاربر vip
کاربر
2022-03-08
16
5
بدون هارد ssd امتهان کنید ببین فرقی میکنه؟یا با هارد دیگه تست کنید.اگر فرقی نکرد بایاس رو آپدیت کنید.نتیجه؟
بدون SSD هم خاموش میشه، اگه زمان آپدیت بایوس خاموش بشه مشکلی ایجاد نمیشه؟

active_PC

کاربر vip
کاربر
2022-03-08
16
5
در ضمن دوستان حتی بعد روشن شدن هم وارد منوی بایوس میشم هم بعد سی ثانیه دور فن بالا میره و خاموش میشه

بالا