آی پی امداد
abtahi

خاموش شدن جاروبرقی هیتاچی سطلی 2000w بعد از چند دقیقه(بعد از گرم شدن موتور)؟؟

abbas_1m

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2010-01-20
315
389
زاهدان
سلام به دوستان و همکاران تعمیرکار عزیز جارو برقی هیتاچی سطلی 2000وات بعد از کارکردن چند دقه کوتاه خاموش میشه اگر نیم ساعت بزاریش سر بشه دوباره کار میکنه.
این جاروبرقی ها تقریبا قدیمی ولی پرقدرتن که هیچ کیتی هم ندارن چه ققطعه ای باعث این خاموشیشه و کجای جارو هست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

امیر سجاد

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2018-07-10
1,232
4,380
ایران
سلام به دوستان و همکاران تعمیرکار عزیز جارو برقی هیتاچی سطلی 2000وات بعد از کارکردن چند دقه کوتاه خاموش میشه اگر نیم ساعت بزاریش سر بشه دوباره کار میکنه.
این جاروبرقی ها تقریبا قدیمی ولی پرقدرتن که هیچ کیتی هم ندارن چه ققطعه ای باعث این خاموشیشه و کجای جارو هست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام. به احتمال زیاد در داخل سیم پیچ فیوز بی متال عمل میکنه . که بعد از سرد شدن کار میکنه . جریان موتور را اندازه گیری کنید . نرمال هست یا نه . در صورتی که نرمال نبود . موتور سرویس شود .
متشکرم

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
941
1,633
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
ضمن تایید صحبت @امیر سجاد عزیز، معمولا وقتی موتور بعلت کثیف شدن فیلتر مابین کیسه جاروبرقی و موتور، یا کثیف شدن فیلتر خروجی موتور و یا هر علتی که موتور نتونه مکش درستی داشته باشه؛ فشار به موتور میاد و فیوز بی‌متال عمل میکنه.

abbas_1m

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2010-01-20
315
389
زاهدان
از تمام دوستان تشکر میکنم تمام صحبت هاتون درست ولی وقتی که تاپیک رو ایجاد کردم بعد به ذهنم رسید موتور رو در بیارم و از سطل و جدا امتحان کنم
دیدم 20 دقیقه بدونه ذره ای گرم شدن با قدرته تمام کار میکنه(این توشیبا های سطلی قدرتی وحشیی دارن که مثال زدنیه)
دیگه مطمعن شدم تو مسیرش یا فیلترا کثیفن که بازم هیچکدوم نبود!
سطل زباله رو باز کردم دیدم به به !!!! در مدت کمتر از 2 هفته به اندازه 1 سال پرز فرش تمامی منافز کیسه زباله رو بسته!!
این مدل جاربرقی بسیار ساده وبسیار بسیار پرقدرت طراحی شده هوا از کیسه زباله هم باید رد بشه تا موتور سرد بشه

بالا