درود برشما5m0365 هشت پایه میتونی جایگزین کنی که اختلاف قیمتی چندانی ندارن
سپاس و امتنان5m0365 برای پاور های تا 5 آمپر راحت جواب میدهد
اگر آی سی جایگزین شده کمی داغ میکرد با چسب سیلیکون یک هیت سینک روی آی سی قرار دهید
5m0365 برای پاور های تا 5 آمپر راحت جواب میدهد
اگر آی سی جایگزین شده کمی داغ میکرد با چسب سیلیکون یک هیت سینک روی آی سی قرار دهید
==============================================================درود خدمت همکاران.گاها توی تغذیه ها از ماسفت و ایسی های اس ام دی ۶ پایه زیر بورد استفاده میشه که با سوختن ایسی اس ام دی پیدا کردنش از روی کدنامبر روش سخت یا ناممکن هست.داخل یه گروهی یه بنده خدایی گفته بودن که با برداشتن ایسی اس ام دی و قطعات اطرافش و با جایگزین کردن ای سی 5m0365 ایستاده با کمی تغییر مدار راه میوفته و سوییچ زنی میکنه.اگه همکاران نقشه این تغییرات را دارند ممنون میشم راهنمایی کنن.یدنیایی تشکر
درود خدمت استاد عزیزم.میشه لطف کنید و بفرمایید مقادیر مقاومتها و خازنهای اطرافش چجوری باید بزارم؟ایا طبق همین نقشه شما باید قرار بدماین یکی از تجربه ها در مورد یه دستگاه دیگه بود شاید به دردتون خوردرفع ابهام در مورد جایگزینی آی سی 5l0380 بجای ld7550
با سلام گفتم این پست و بزنم که دیدنش خالی از لطف نباشه.......... یکی از همکاران تغذیه ای برای تعمیر واسم اورد که آی سی ld7550 سوخته بود متاسفانه آی سیش تو بازار نبود و مشتریش هم عجله داشت و من مثل همیشه از 5l0380 و ای سی های مشابه برای این منابعی که آی سی شون نایاب است استفاده کردم و قطعاتی که...www.irantk.ir