آی پی امداد
abtahi

مشکل: جایگزینی دو میکروسوییچ درب مختلف به جای یکدیگر

ehsanled

کاربر
2014-02-05
47
32
با سلام
میکروسوییچ درب لباسشویی اوشین خراب شده
میکروسوییچ جدید شماره پایه هاش ونوع سوکتش فرق میکنه
شماره هاش رو که نگاه کردم فقط جای 3 و 4 برعکسه
سوال اینه که اگه جای سیم های 3 و 4 رو برعکس کنم آیا میشه به جای اون یکی استفادش کنم یا ساختمان داخلیشون باهم فرق میکنه؟
WP_20150509_18_28_30_Pro.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ma1369

oweis

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2007-04-27
546
1,381
39
بابل
www.oweiskala.ir
با سلام
میکروسوییچ درب لباسشویی اوشین خراب شده
میکروسوییچ جدید شماره پایه هاش ونوع سوکتش فرق میکنه
شماره هاش رو که نگاه کردم فقط جای 3 و 4 برعکسه
سوال اینه که اگه جای سیم های 3 و 4 رو برعکس کنم آیا میشه به جای اون یکی استفادش کنم یا ساختمان داخلیشون باهم فرق میکنه؟

شماره 1 و 3 برق هستش و شماره 2 مشترک
اول باید مطمئن بشی 1 و 3 رو درست پیدا کردی اونوقت اگه لباسشویی دربش قفل نشد جای 1 و 3 رو عوض کن
برای پیدا کردن 1 و 3 باید بدون وصل کردن میکروسوئیچ از روی سرفیش با یه تست لامپ یا ولت متر برق رو پیدا کنی بعد وصلش کنی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ma1369

keyvan a

کاربر
2013-01-23
151
451
کردستان
شمابایددقت کنید که نول رودرست بدی به مدار به همین خاطر بهترین راه حل اینکه بااحتیاط هردورو بازکنی بعد ازروی پلاتین هاش میتونی تصمیم گیری بکنی حتما درمشترک که نول هستش دقت زیادی شود چون باعث اتصالی مگردد

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
عین خودش ریخته نوبازار،بهترین روش تعویض با مشابه هستش که سوکت خودش هم بهش میخوره-در مدل هایی که پیدا نمیشه من مغز یکی دیگر را به مدل فابریک میزنم ودرست میشه(دقت کن خارهای پلاستیکی اش نشکنه) برای نمونه مال شما با پاکشوما مغزش یکیه قیمت 25 تا 35
درضمن از برق 110(یا همان 220 سری) برای تست استفاده کن هم قطع ووصل رو نشون میده وهم قفل میکنه

آخرین ویرایش:

ehsanled

کاربر
2014-02-05
47
32
با تشکر از همکاران عزیز بازش کردم ساختمان داخلیشون مثل همه و هیچ تفاوتی ندارن فقط شماره ها از بیرون فرق میکنه
اون قطعه گرد که داخلشه چیه ؟مقاومتی در حد 700 اهم داشت
WP_20150510_12_34_32_Pro.jpg

keyvan a

کاربر
2013-01-23
151
451
کردستان
باسلامدوست گرامی اون دایره ایه بی متال هستش که باوصل کردن ولتاژ به دو سر ان حرات ازخودش صاتح مکنه جهت تحریک پلاتین متحرک قفل کردن می***ویچ لباسشوی واگه ساختمان داخل شون عین همه میتونی استفاده بکنی

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
با تشکر از همکاران عزیز بازش کردم ساختمان داخلیشون مثل همه و هیچ تفاوتی ندارن فقط شماره ها از بیرون فرق میکنه
اون قطعه گرد که داخلشه چیه ؟مقاومتی در حد 700 اهم داشت
مشاهده فایل‌پیوست 116492
اگر یکی هستش حله-اون گرده هم سنگیه که با عبور جریان تولید حرارت میکنه وبعد نارسانا میشه،در رله یخچال هم به کار میره که البته اونجا حرارتش به کار نمیاد-دقت کن ببین نشکسته باشه ،ضمنا قطر دوتاشون باهم برابر باشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ehsanled
بالا