آی پی امداد
abtahi

تک چراغ بودن مودم W8151n ver 3.1

hamedesmayly

کاربر vip
vip
کاربر
2022-08-06
229
207
25
اصفهان
درود دوستان

یه مودم 8151 برای تعمیر اومده که تک چراغه.
فقط چراغ پاور روشن میشه.

یه بار مودم رو پروگرام کردم ولی فرقی نکرده.

توی این قسمت هم هیچ ولتاژی ندارم.

آیسی ۸ پایه، dc-dc هم تعویض کردم ولی بازم ولتاژ اون قسمت رو ندارم.

ولی بقیه قسمت ها ولتاژ هست

پیوست‌ها

• 748.2 کیلوبایت بازدیدها: 27
  • 715 کیلوبایت بازدیدها: 29

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
494
1,060
درود. اون سلف و خازنی که دورشون خط کشیدین تغذیه اصلی 1.1 ولت چیپ مرکزی رو تامین می کنن و اگر ولتاژ نداره احتمال زیاد سی پی یو مرخصه که تعویضش سخته. این ولتاژ 1.1 از همون رگولاتور 3.3 سمت راست منشعب میشه و اگر اونجا 3.3 برقراره و اینجا 1.1 رو ندارین یعنی سی پی یو اتصالی داره و ولتاژ قطع شده. البته برای اطمینان سلف L5 رو جدا کنید و مجددا ولتاژ مثبت خازن کنارش رو چک کنید، ببینین آمده یا نه. همچنین میشه با کمک یه ماژول کاهنده یک ولتاژ 1.1 به سر سمت چپ ِ سلف (سمت چیپ ِ مرکزی) اعمال کنید. احتمال کمی داره مودم درست روشن بشه.

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

hamedesmayly

کاربر vip
vip
کاربر
2022-08-06
229
207
25
اصفهان
درود. اون سلف و خازنی که دورشون خط کشیدین تغذیه اصلی 1.1 ولت چیپ مرکزی رو تامین می کنن و اگر ولتاژ نداره احتمال زیاد سی پی یو مرخصه که تعویضش سخته. این ولتاژ 1.1 از همون رگولاتور 3.3 سمت راست منشعب میشه و اگر اونجا 3.3 برقراره و اینجا 1.1 رو ندارین یعنی سی پی یو اتصالی داره و ولتاژ قطع شده. البته برای اطمینان سلف L5 رو جدا کنید و مجددا ولتاژ مثبت خازن کنارش رو چک کنید، ببینین آمده یا نه. همچنین میشه با کمک یه ماژول کاهنده یک ولتاژ 1.1 به سر سمت چپ ِ سلف (سمت چیپ ِ مرکزی) اعمال کنید. احتمال کمی داره مودم درست روشن بشه.

سپاسگزارم ازتون
بله ما کاهنده ولتاژ ۱.۲ ولت رو اعمال کردم و مشکل حل شد

پیوست‌ها

Navid-Aref

کاربر vip
vip
کاربر
2008-11-23
494
1,060
پس مشکل از رگولاتور هستش؟
آفرین. درسته. خوشبختانه مشکل از رگولاتور بوده. می تونین یه ماژول رگولاتور کوچیک رو روی 1.1 تنظیم کنین و مسیر ورودی و خروجی رو با سه سیم ظریف اتصال بدین (مثبت و منفی ورودی و مثبت خروجی - منفی ورودی و خروجی به هم وصلن و یک اتصال کافیه). نهایتا یه گوشه مودم با کمک نوار چسب دو طرفه محکم جاسازیش کنین. اگر روی پتانسیومترش رو هم کمی چسب سیلیکون(یا حرارتی) بزنین تا روی 1.1 بمونه و تغییر نکنه خوبه.

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:
بالا