آی پی امداد
abtahi

تلفن سینوس ۵۳

Hossein293

کاربر vip
vip
کاربر
2021-01-06
32
29
سلام
آیا کسی آدرس جایی یا کسی رو داره که این گوشیها رو تعمیر کنه، اگر هست ممنون میشم اطلاع بده.
قبلا چنتا مغازه توپخونه بود که تخصصش رو داشتن و تعمیر میکردن.
ا

Hossein293

کاربر vip
vip
کاربر
2021-01-06
32
29
ممنون ، آره قبلا اونجا چند تا مغازه بود که تعمیرات این گوشیهای آلمانی رو انجام میدادن.
ولی الان نمیدونم کدوم مغازه اینها رو تعمیر میکنن.
نمیخوام تلفنها رو دستم بگیرم دنبال تعمیرکارش تو لاله زار یا توپخانه بگردم.
اگر کسی بلده شماره یا آدرس مغازه رو بده ببرمشون برای تعمیر.
ممنون

Samooel1980

کاربران vip(افتخاری)
کاربر
تو همون لاله زارکوچه ابولفضل بروشمایک پاساژ به همین اسم پاساژابوالفضل هست برو پیش آقای درودیان خودش تعمیرکارسینوس هم داره یعنی تاچندوقت قبل که داشت

Mahdi258258

کاربر vip
vip
کاربر
2010-10-08
250
2,479
اراک...
نکته مهم تلفن های آلمانی اینه که دو تا پین کناری به خط تلفن وصل میشن و بقیه تلفن ها دو پین وسطی...تا حالا بالای سی چهل مورد داشتم با جامپر کردن دو به دو پین ها مشکل عدم روشن شدن و بوق رفع شده...در موارد برق زدگی هم براحتی با سیم‌کشی و تعویض وریستور مشکلشون حل میشه...البته اگه خرابی به ای سی هاش و قطعات smd برسه دیگه تعمیرش حوصله و دقت زیادی میخواد!!!!!!!

Hossein293

کاربر vip
vip
کاربر
2021-01-06
32
29
نکته مهم تلفن های آلمانی اینه که دو تا پین کناری به خط تلفن وصل میشن و بقیه تلفن ها دو پین وسطی...تا حالا بالای سی چهل مورد داشتم با جامپر کردن دو به دو پین ها مشکل عدم روشن شدن و بوق رفع شده...در موارد برق زدگی هم براحتی با سیم‌کشی و تعویض وریستور مشکلشون حل میشه...البته اگه خرابی به ای سی هاش و قطعات smd برسه دیگه تعمیرش حوصله و دقت زیادی میخواد!!!!!!!
ممنونم آقا مهدی
من سه چهارتا از این گوشیهای دارم که واقعا ازشون راضی بودم.
الان یه گوشی رو با یه پایه دیگه مچ کردم ولی بیشتر از ۲ متر برد نداره.
قبلا یه مغازه بود تو خیابان امام خمینی میبردی پیشش کریستالشونو در میاورد و یه سیم که کار آنتن رو میکرد بهش اضافه میکرد و مشکل بردش حل میشد.
ولی الان جایی یا کسی که اینها رو تعمیر کنه سراغ ندارم متاسفانه.

بالا