با سلام خاموش هست دکمه رو چک کردم فقی باید کدوم ای سی رو عوض کنم که راه بی افته کمک کنید با تشکر
G ghoneh کاربر 2015-08-28 13 14 2020-05-02 #1 با سلام خاموش هست دکمه رو چک کردم فقی باید کدوم ای سی رو عوض کنم که راه بی افته کمک کنید با تشکر
aminreno VIP+ افتخاری کاربر 2017-05-04 328 741 بندر انزلی www.instagram.com 2020-05-02 #2 ghoneh گفت: با سلام خاموش هست دکمه رو چک کردم فقی باید کدوم ای سی رو عوض کنم که راه بی افته کمک کنید با تشکر کلیک کنید تا گسترش یابد... دوست من سوال پرسیدن هم روش خودش رو داره یکی از خودتون اینطوری سوال بپرسه چه جوابی بهش میدید؟ یعنی تصور میکنید هر وسیله ای خرابه تعمیرکار یه آی سی رو تعویض میکنه و وسیله راه میفته؟ اگه در زمینه الکترونیک اطلاعات کافی ندارید بهتره خودتون اقدامی نکنید
ghoneh گفت: با سلام خاموش هست دکمه رو چک کردم فقی باید کدوم ای سی رو عوض کنم که راه بی افته کمک کنید با تشکر کلیک کنید تا گسترش یابد... دوست من سوال پرسیدن هم روش خودش رو داره یکی از خودتون اینطوری سوال بپرسه چه جوابی بهش میدید؟ یعنی تصور میکنید هر وسیله ای خرابه تعمیرکار یه آی سی رو تعویض میکنه و وسیله راه میفته؟ اگه در زمینه الکترونیک اطلاعات کافی ندارید بهتره خودتون اقدامی نکنید