- 2010-08-03
- 73
- 301
سلام دوستان واساتيد محترم ترانزيستور 2sd1071يك ترانزيستور دارلينگتون ديود دار است كه درمدارات ecuموتورسيكلت به كارميرود ومن هرچه دنبال اين ترانزيستور گشتم انرا پيدا نكردم به اين دليل به كمك دوستان وكتب مشابهات دست به دامان ترانزيستور bu806 شدم وجالب اين بودوقتي انراجاي گزين كردم متوجه شدم مدلهايي كه من ازبازارخريداري كرده ام كارنميدهند فقط همكارم دوعدد ترانزيستورbu806قديمي كه درتلويزيونهاي سياه سفيد انها راپيدا كرده بودومتاسفانه مارك شركت سازنده انها پاك شده بود را برايم اورد وپس ازنصب متوجه شدم ecuكارميدهد ولي متاسفانه مقداري كه موتور كاركرد يكي از انها سوخت-حالاسوالاتي كه برايم پيش امده اينها هستند 1-ترانزيستوري ميتوانم به جاي 2sd1071نصب كنم كه دربازاريافت بشه وهمان كارراانجام بده؟(لازمه بگم مشابه هاي درجه يك ان دربازار يافت نميشوند)2-اگرمجبورشوم ازbu806استفاده بكنم چه ماركي دربازارموجوداست كه مانندقديمي ها كارميدهدوحتما برايم جواب خواهد داد؟3-اگراحيانا چيزي كه ميخواهم پيدانكردم اياميتوانم بوسيله دوعددترانزيستور ومتعلقات يك عدد ترانزيستوردارلينگتون قوي كه فركانس جريان وولتاژ ان با2sd1071تطابق داشته باشدبسازم -اگرامكان داردمنتظر لطف شما درهمين تاپيك هستم-همه شما راازروي نيازدوست دارم وهميشه محتاج به تجربياتتان خواهم بود-جهت مشخص شدن مشكل ديتاي 2sd1071وbu806راقرار دادم-ممنون
پیوستها
-
89.9 کیلوبایت بازدیدها: 72
-
133.3 کیلوبایت بازدیدها: 41