سلام دوستان دیروز یه تغذیه 12 ولت به دستم رسید که میزدم به برق لامپ سری روشن میشد من همه قطعات اولیه تغذیه را تست کردم خرابی ندیدم
بعد 4 عدد دیود متعلق به پل دیود را بیرون اوردم تست کردم دیدم سالمه برگردوندم به بورد
خازن صافی 400 و خلاصه آیسی تغذیه و مقاومت ها رو...کلیه قطعات قسمت اولیه را بیرون اوردم تست زدم دیدم خرابی نیست
جالبه قسمت ثانویه هم خازنها و دیودها را تست کردم دیدم خرابی ندارند
داشتم ناامید میشدم که راه حل جالب به ذهنم رسید که بهتر بود اول کار تست میزدم
با تغذیه اکسترنال داژنگ خودم 30 ولت دادم به ورودی بعد از فیوز دیدم یکی از دیودهای 4 گانه پل دیود داغ شد تعویض کردم مشکل حل شد
اما بعدش دیدم چطور 4 ساعت مرا علاف کرده در حالی که همون اول کار دیود ها را داخل وبیرون بورد تست کرده بودم سالم نشون میدادند !!
پس یک راهی به ذهنم رسید تا دیگه این بلا سرم نیاد
تجربه تست قطعی دیود خراب را بعد از نظرات دوستان میزارم حتما تاپیک را دنبال کنید
ارزش این تجربه را داره
توجه=تصویر زیر یک پاور 12ولت فرضی است که صرفا به عنوان نمونه الصاق شده و با پاور من متفاوت است
بعد 4 عدد دیود متعلق به پل دیود را بیرون اوردم تست کردم دیدم سالمه برگردوندم به بورد
خازن صافی 400 و خلاصه آیسی تغذیه و مقاومت ها رو...کلیه قطعات قسمت اولیه را بیرون اوردم تست زدم دیدم خرابی نیست
جالبه قسمت ثانویه هم خازنها و دیودها را تست کردم دیدم خرابی ندارند
داشتم ناامید میشدم که راه حل جالب به ذهنم رسید که بهتر بود اول کار تست میزدم
با تغذیه اکسترنال داژنگ خودم 30 ولت دادم به ورودی بعد از فیوز دیدم یکی از دیودهای 4 گانه پل دیود داغ شد تعویض کردم مشکل حل شد
اما بعدش دیدم چطور 4 ساعت مرا علاف کرده در حالی که همون اول کار دیود ها را داخل وبیرون بورد تست کرده بودم سالم نشون میدادند !!
پس یک راهی به ذهنم رسید تا دیگه این بلا سرم نیاد
تجربه تست قطعی دیود خراب را بعد از نظرات دوستان میزارم حتما تاپیک را دنبال کنید
ارزش این تجربه را داره
توجه=تصویر زیر یک پاور 12ولت فرضی است که صرفا به عنوان نمونه الصاق شده و با پاور من متفاوت است
پیوستها
-
20.6 کیلوبایت بازدیدها: 55