آی پی امداد
abtahi

درخواست: تایمرلباسشوئی ابسال مدل A54

محمدقاسم

کاربر
2015-03-01
12
16
باسلام به اساتید محترم
نقشه سیمکشی به تایمر لباسشوی ابسال مدل A 54 دارم
تایمر ان گیر مکند ودرست کار نمیکند تایمرش هم در بازار نیست میخواهم تایمر که به ان بخورد پیدانم لطفا راهنما ئی کنید

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
تایمر مکانیکی به راحتی تعمیر میشود-اول موتور تایمر تست شود بعد زاویه ودهانه پلاتینها ودر آخر چرخنده ها
عین تعمیر گیربکسه!!!!!!

mohammadtak

کاربر
2013-12-26
383
1,148
کرج
باسلام به اساتید محترم
نقشه سیمکشی به تایمر لباسشوی ابسال مدل A 54 دارم
تایمر ان گیر مکند ودرست کار نمیکند تایمرش هم در بازار نیست میخواهم تایمر که به ان بخورد پیدانم لطفا راهنما ئی کنید
سلام دوست من یک عکس با کیفیت بگذار تا برایت تهیه کنم
برای سفارش هر قطعه از هر لوازم برقی به این تاپیک مراجعه کنیدمنبع : http://www.irantk.ir/irantk69781/#ixzz0VhHgla6p

محمدقاسم

کاربر
2015-03-01
12
16
IMG_20150529_125957.jpgسلام
تشکر از راهنمای شما متاسفانه رنگ سیمها و جای سوکتها را ناقص یاداشت کردم . زمان کار کردن در شوستشو موتور کار نمیکند فقط موتور تکان میخورد وداغ مشود
ایا امکان دارد سیمهارا اشتباه زده باشم؟IMG_20150529_125813.jpgIMG_20150529_125917.jpg

آخرین ویرایش:

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
به نظر میرسد این تایمر الکترونیکی-مکانیکی است،اگر سیمهای ورودی موتور اشتباه وصل شوند مشکل شما رخ میده فقط حواست باشه که موتور زود در این شرایط میسوزه-متاسفانه سیم کشی آبسال در دسترس نیست ولی با کمک یک سیم پیچ خبره میتوانید ورودی موتور را پیدا کنید

محمدقاسم

کاربر
2015-03-01
12
16
متشکرم از حوصله شما
متاسفانه ماشین لباس شوئی موقع کارکردن در زمان ابگیری وستشو ودر زمان تخلیه و خوشک کردن موتور داغ شده ونمی چرخدوقت کمی تکان می خورد . اما تازمانی که تایمررا باز نکرده بودم ماشین کار میکرد فقط تایمر در ::agor::زمان تخلیه و خوشکردن گیر میکرد وعملش تکرار می شد

ariantk

کاربر vip
کاربر
2007-12-06
93
47
باعرض سلام این مدل لباسشویی دارم کدوم سیم میخواین بگین راهنمایی کنم منم دنبال یک تایمرم تایمر که من باز کردم چند تا قطعه پرید بیرون پیدا کردم ولی هرکاری کردم جاشو نتونستم پیدا کنم متاسفانه هرکاری میکنم عکس ارسال کنم موفق نمیشم

بالا