بنظر من یک جایی تو مدار ضعف جریان داری که یا مربوط میشه به یک شورتی یا اینکه دیسکانکتی که به موجب اون افت جریان توی مدار ایجاد میشه -البته این رو هم بگم مدارات معمولا طوری طراحی میشن که در صورت شورتی safety اون عمل می کنه و دستگاه رو خاموش میکنه شاید هم این شورتی و متعاقبا جریان کشی به حدی نباشه که safety عمل کنه یا اینکه ضعف طراحی توی یه قسمت باعث بشه این شورتی مشکل ساز بشه از طرف دیگه دیسکانکتی هم میتونه باشه و بعد از مدتی گرم شدن اون دیسکانکتی برطرف و سیستم به حال عادی برگرده یه چیز دیگه هم بد نیست بررسی بشه اون هم اینکه بطور معمول خروجی رگولاورهای تغذیه خازن موازی و سلف سری بسته میشه که خرابی دراین قسمت میتونه افت جریان و ولتاژ ایجاد کنه پس همه ولتاژها رو بررسی کن (قبل و بعد از بالا آمدن )-ضمنا این که فرمودید بعد از 20 دقیقه بالا میاد همه عملکردها یعنی درب odd و فن سی پی یو هم درست کار میکنن ؟
بازهم مطلبی یادم اومد این که با بستن درب لپتاب از نظر الکترونیکی تنها اتفاقی که می افته اینه که یک مقاومت مغناطیسی فعال شده و دستور تعریف شده ویندوز (درحالت پیشفرض HIRENATE ) یا هردستوری که ویندوز عنوان کنه به قسمت تغذیه میرسه پس اگر هر تغییری با بستن درب ایجاد بشه یعنی این تغییرات در قسمت پاورینگ ایجاد میشه دوباره عرض می کنم دستورات از سی پی یو م متعاقبا شمالی صادر میشه .
افت جریان نیست یا اون سردی لحیم
ببنید من دستگاه رو به برق میزنم و فقط چراغ پاور و کپس لاک روشن میشه و همونطور که گفتم هیچ چیز دیگه ای کار نمیکنه بعد میبینی بعد 20 دقیقه همه چ خودکار راه میفته انگار که پاور رو زدم قبل 20 دقیقه هحتی اگه پاور رو نگه دارم واسه خاموش شدن عملی انجام نمیشه
حالا که بیاد بالا همه چیز مرتبه احتی اگه دستگاه رو ریست کنم دوباده بالا میاد
اما اگه بره تو هایبرنت یا خاموش کنم دستگاه رو برای روشن کردنش حتی اگه بلافاصله هم انجام بدم باز سیستم روشن نمیشه تا برق رو بکشم و مجددوصل کنمو اون مدت زمانی رو صبر کنم
بایوس رو مجدد با اونی که تو این سایت بود زدم ولی باز همین مشکل هست
آی سی بایوس 8 مگه منم با پروگرامر هم پاک کردم هم ریختم هم مقایسه زدم که تو هیچ کدام خطایی نداد که به نظر میاد بایوس سالمه اما خیلی زمان میبره تا کارش تموم بشه انگار که بایوس کند عمل میکنه بازم نمیدونم تا الان همه بایوسا 4 مگی بوده آیا میتونه از آی سی باشه
البته همه اینا رو زمانی چک کردم که برد در آورده بودم و و تنها برق وصل بود بهش وایرلس رم و اسپیکرا و هر چیز جدا شدن
رمم که در میارم حتی همینطوریه
دوستان نظری ندارید فکر کنم کامل توضیح دادم