آی پی امداد
abtahi

به کار افتادن خود به خود برف پاک کن و چراغ ها در 206 تیپ 2

Alirezantz

VIP PLUS
VIP PLUS
کاربر
2018-12-09
18
34
سلام من به این مورد برخوردم ، غیر از بزف پاک کن بعضی مواقع ماشین ریپ هم میزد اما در آخر متوجه شدیم که باتری ماشین از داخل اتصالی داره و با تعویض باتری مشکل حل شد

hero26

کاربر vip
vip
کاربر
2014-02-02
1
1
سلام من هم ایرادی شبیه به این دارم
برای استفاده از برف پاک کن خود بخود بعضی وقتا میره رو دور تند بعد خاموش میشه بعد خود بخود شروع میکنه خود به خود میره نصفه از حرکت وایمیسته اگر یکبار دستی بزنم کار کنه میبینی با اینکه کلا باید خاموش باشه همینطوری کار میکنه یموقع هم میزنی کار کنه کار نمیکنه کلا روزای بارونی کلافه میکنه بردم تعمیرگاه و نمایندگی میگن خطای کامپیوتره با دیاگ درست میشه ولی باز چند روز بد مشکل شروع شد.

2024-07-22
3
3
شیراز
سلام من ماشینم ۲۰۶ تیپ ۲ همین مشکل داره چراغ روشن میشه برف پاکن میزنه خود به خود دست چراغ عوض کردم یه قطعه از بی سی عوض کردم باز درست نشد لطفاً راهنمایی کنید.

dj0123

VIP+ افتخاری
کاربر
2011-12-26
592
2,623
Iran
سلام من ماشینم ۲۰۶ تیپ ۲ همین مشکل داره چراغ روشن میشه برف پاکن میزنه خود به خود دست چراغ عوض کردم یه قطعه از بی سی عوض کردم باز درست نشد لطفاً راهنمایی کنید.
درود
معمولا سیستم برقی 206 توسط واحد کنترل BSI کنترل میشه, اگر BSI را تعویض کردید و از صحت سلامت BSI اطمینان دارید, احتمال اتصال یا قطعی دسته سیم وجود دارد, چک کنید.

Elec.ehsan

کاربر vip
کاربر
سلام
در۲۰۷ ابتدا سوییچ را باز کنید
دسته های برف پاکن را هردورا از شیشه عقب نگه دارین
چراغهارا روشن کنید همزمان با برف پاکن
درب سمت راننده باز
همزمان با نگه داشتن پلیسی و ترمز و صندوقپران بعد از مدت ۵ثانیه تا ۱۰ثانیه رها کنید با شنیدن صدای ملودی کلیه سیستم خودرو ریست ومشکلات اینچنینی بکل حذف میشه
موفق باشید

2024-07-22
3
3
شیراز
دوستان کسی که این مشکل داشته جای تو تهران برده براش درست کرده بگین ممنون واقعا کلافم کرده کلی هزینه کردم باز درست نشده

mzm206

کاربر
2024-12-12
1
1
تهران
سلام دوستان،منم 206 تیپ 5،مدلش94 وقتی ماشین خاموشه درها رو از روی سوییچ قفل یا باز میکنم برف پاکن عقب شروع به کار میکنه

md25

کاربر vip
vip
کاربر
2020-03-06
126
100
مازندران،نور
سلام دوستان،منم 206 تیپ 5،مدلش94 وقتی ماشین خاموشه درها رو از روی سوییچ قفل یا باز میکنم برف پاکن عقب شروع به کار میکنه
درود،منم تقریبا ی همچین مشکلی دارم،چراغها خود به خود روشن میشه بعداز مدتی درست میشه یا جلو آمپر از کار میافته که نه چراغ روشن میشه نه برف پاکن، سوکت bcm میکشم جا میزنم مشکل برطرف میشه، متاسفانه هیچکی سر در نمیاره،اتصال بدنه رو خودم اضافه کردم یعنی از منفی باتری ی کابل به شاسی و ی کابل به موتور وصل کردم هیچ تاثیری نداشت، چند نفر میگن bcm خرابه،نمیدونم با این قیمت‌ها عوض کنم درست نشه هزینه اضافه رو دستم میذاره،من که فکر میکنم از com2000 باشه

بالا