سلام.من حدود دو سال هست که این لپ تاپ رو دارم و تقریبا یکساله این مشکل رو پیدا کردم که گاهی اوقات تصویر صفحه میپره و حالت برفکی رنگی میشه، پریود زمانی مشخصی هم نداره.اوایل، هفته ای یکی دوبار این شکلی میشد، گاهی اوقات چند روز این اتفاق نمیافتد ولی ممکن بود یکروز هم چند بار این طوری بشه،یا یکی دو ماه اصلا این اتفاق نیافته، احساس کردم شاید موقع آپدیت کردن کارت گرافیک یا خود لپ تاپ اینطوری میشه، آپدیت کارت گرافیک رو غیر فعال کردم، نمیدونم اصلا ربطی به این موضوع داشت یا نه ولی تا چند ماهی این مشکل رو نداشتم.الان دوباره یه مدتیه این مشکل تقریبا هر روز، روزی یک یا چند بار تکرار میشه. اکثرا مواقعی که این مشکل پیش میاد تو شارژه (سه چهار بارم تو شارژ نبوده) سریع کابل شارژرش رو ناخودآگاه میکشم بیرون و جالب اینه که کلا خاموش میشه و اگر هم که تو شارژ نباشه که بازم نمیتونم هیچکاری کنم جز اینکه دکمه پاور رو چند لحظه نگه میدارم که خاموش بشه.وقتی دوباره روشن میکنم همه چی اوکیه. الان سرچ میکردم دوستان نوشته بودن پرش تصویر ممکنه مربوط به کابل فلت باشه. یه ویدئو از زمانی که این مشکل پیش میاد دارم میخوام بدونم مشکل منم همینه یا اصلا سخت افزار نیست، الان لپ تاپ تو شارژه من چند بار مانیتور رو عقب کردم،تکون دادم،کابل شارژر رو قطع و وصل کردم مشکلی پیش نیومد.لطفا راهنمایی کنید چکارش کنم.