آی پی امداد
abtahi

با کیفیت ترین هیتر موجود بازار

aryamon

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-10-25
1,560
3,344
گرداک 952 یکم سنگین بود دزد بی سرپا از داخل ماشین زد رفت حالا به لطف ایشان دنبال هیتر می گردم کویک706 پلاس هم پرسیدم گفتن تقلبیش هست کویک k8 هم هست ولی افتخار اشنایی با این مدل وکارشو نداشتم نظرات شما رو با جان ودل پذیرا هستم تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yx700

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
375
400
کوهبنان کرمان
درود

مهندس شاید باورتون نشه که من با این هیتر مناطق محروم خیلی از آیسی ها رو از روی برد جدا کرده باشم 😄
البته نه بردهای حساس یا موبایل

اینم یه زنگ تفریح 😄

پیوست‌ها

• 475.4 کیلوبایت بازدیدها: 15
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: aryamon

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-06-19
13,885
177,869
iRanTK.iR
درود بر شما

اگر با قیمتش مشکلی ندارید ... یکی از با کیفیت ترین ها هیتر کوییک مدل QUICK 861 PRO هست که در حال حاضر حدود 17 تومن قیمتش هست .

بعد میتونید برید سمت سوگون 8650 یا 8630 یا 8610

کلا دنبال هیتری باشید که قسمت پرتاب بادش از نوع موتور براشلس باشه ... نه پمپ ...

نوع دسته از مدل هایی باشه که هنگام گذاشتنش ، هیتر رو خاموش میکنه ...

قطعات یدکی خصوصا دسته و المنتش داخل بازار باشه ...

bardia.t

مدیریت بازارچه
مدیر تالار
2009-07-15
4,874
26,059
درود بر شما ///من الان شاید نزدیک به 20 سال هستش از لاکی 852 استفاده میکنم واقعا محشره تا حالا هم خراب نداشته حتی هویه یا المنت هم خرابی نداشته.....ولی نمیدنم این مدل را الان توی بازار باشه یا نه من 130 هزار تومن خریدم

yx700

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2012-11-03
660
1,732
سلام

خب ببین دوست عزیز بهترین ابزار برای هر کاری رو در واقع خود همون کار تعیین میکنه و نمیشه ابزاری که برای کارای خشن و سنگین عالی جواب میده رو برای ظریف کاری استفاده کرد یا برعکس . چون هر کاری ابزار مخصوص به خودش رو میطلبه .

به عنوان مثال با هویه 100 وات تفنگی ولر کسی موبایل تعمیر نمیکنه و برعکش با هویه های نانو سولدرینگی که نوک 115 میخورن کسی پخش خودرو تعمیر نمیکنه

مؤلفه قیمت هم نمیتونه راه گشا باشه چون خیلی چیزا هست که قیمت پایینی دارن ولی از مدلای گرون قیمت عملکرد بهتری دارن نمونش هم دو تا هیتر خودم

حالا شما با یه نگاه ساده به کاری که میخوای با اون هیتر انجام بدی بندازی خودت جواب رو پیدا میکنی موفق و پیروز باشی:)

yx700

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2012-11-03
660
1,732
مورد دیگه اینکه درگیر مدلای جدیدو گرونی که در واقع فقط جیبه ابزار فروشو پر میکنه نباشید خصوصا 861 پرو که خیلی معروفه به خیر خوبی که فروشش داره

در مورد مدلای شرکت سوگون که رویه دسته دکمه تغییر کانال دارن - اینها برای موبایل واقعا عالی جواب میده اما برای صوتی تصویری اصلا مهم نیست و جنبه دکوری داره واینکه کیفیت ساخت شرکتش پایینتر از برندای دیگس

tr1300 فقط برای هارد سی پی یو موبایل به درد میخوره و 861 پرو هم فقط تزیینیه و مدل قدیمیش کارایش بهتره

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: aryamon
بالا