آی پی امداد
abtahi

باز کردن لوله آب گرم فلزی

ayhan20

کاربر
2009-09-04
5
5
37
درود
دوستان شاید این موضوع اختصاصی این بخش نباشه
ولی ممنون‌میشوم‌ اگر تجربه ای دارید همرسانی کنید.
خانه ما گرمایشش با آبگرمکن هست.
فشار آب سرد ما به شدت بالا و خوب هست.
ولی فشار آب گرم ما آنقدر پایبن هست که در طول روز آبگرمکن به ندرت روشن می‌شود و شب ها هم مقدار کمی و ما از وجود آب گرم عملا محروم هستیم.
* لوله کشی ساختمان فلزی و ۲۰ ساله است.
* سینک ظرفشویی - روشویی داخل دستشویی و خود شیر دستشویی و شیر های حمام محل باز کردن شیر آبگرم ماست
.احتمال زیاد در مسیر آب گرم زنگ زدگی و گرفتگی وجود دارد
حال برای حل این چندین‌راه حل امتحان کردم جواب نداده.
خود آب گرم‌کن را هم سرویس کرده ایم و فیلتر صافی های آن را تعویض کرده ایم.. از آب گرمکن نيست. چون خروجی آب گرمکن قبل از اتصال به لوله مسیر گرم فشار بالایی دارد و تست شده است. اما به محض اتصال به لوله درون دیوار و استفاده کردن در دستشویی و حمام فشار افت می‌کند.
۱- پیشنهاد لوله بازکنی با فنر برقی را دادند که این مردود است چون این‌لوله فاضلاب نیست. لوله فلزی آبگرم قطر بسیار کمی دارد.
۲- پیشنهاد فنر سیم کشی برق توکار را دادند. خریدم و عملا جواب نداد چون بیشتر از یک متر جلوتر نرفت که نرفت.
۳- پیشنهاد کمپرسور باد میدن که عملا امکان نداره و من ندیدم تا حالا
۴-پیشنهاد اسید را دادن که چون لوله فلزی هست احتمال خطا بالاست و با کوچکترین ماندگاری اسیر در داخل لوله احتمال سوراخ شدن لوله در مسیر و بزرگ تر شدن فاجعه را داره.

۵- پیشنهاد محلول هایی با دوز اسید پایین و محلول های ویژه میدن که با پمپ بتونی بزنی که این را هنوز نتونستیم امتحان کنیم‌. و این هم خبره گی میخواد. شاید و شاید با این حل بشه

شایان ذکر هست شیر های پیسوال زیر رو شویی در دستشویی و زیر سینک هم چندین بار تخلیه شده.
حمام هم که پیسوال نداره.
چه باید بکنم و عملا نتیجه بگیرم؟؟

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,047
1,824
سلام
۱- مدل آب گرمگن رو نفرمودید.
۲- فرمودید فشار مستقیم آب خروجی آب گرم، قبل از ورود به لوله‌های دیواری خوب هست؛ اما نفرمودید در این حالت، آیا آب گرمکن روشن میشه و آب رو گرم میکنه یا نه؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ma1369

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-06-19
14,028
178,423
iRanTK.iR
درود بر شما

والا من قبلا از این محصول برای رسوب زدایی پکیج استفاده کردم :

من حدود دو سال پیش گالن بیست لیتریشو گرفتم حدود 600 تومن و الان که نگاه کردم شده 900 تومن ...

ولی برای پکیج همون 5 لیتر کافیه و من تقریبا دو لیترشو استفاده کردم .

شما اگر برای لوله میخوای بگیری فکر کنم باید بیست لیتری بگیری ...

باز هم تماس بگیر و با خودشون مشورت کن شاید محصول بهتر از این هم داشته باشند ...

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,452
5,520
درود
دوستان شاید این موضوع اختصاصی این بخش نباشه
ولی ممنون‌میشوم‌ اگر تجربه ای دارید همرسانی کنید.
خانه ما گرمایشش با آبگرمکن هست.
فشار آب سرد ما به شدت بالا و خوب هست.
ولی فشار آب گرم ما آنقدر پایبن هست که در طول روز آبگرمکن به ندرت روشن می‌شود و شب ها هم مقدار کمی و ما از وجود آب گرم عملا محروم هستیم.
* لوله کشی ساختمان فلزی و ۲۰ ساله است.
* سینک ظرفشویی - روشویی داخل دستشویی و خود شیر دستشویی و شیر های حمام محل باز کردن شیر آبگرم ماست
.احتمال زیاد در مسیر آب گرم زنگ زدگی و گرفتگی وجود دارد
حال برای حل این چندین‌راه حل امتحان کردم جواب نداده.
خود آب گرم‌کن را هم سرویس کرده ایم و فیلتر صافی های آن را تعویض کرده ایم.. از آب گرمکن نيست. چون خروجی آب گرمکن قبل از اتصال به لوله مسیر گرم فشار بالایی دارد و تست شده است. اما به محض اتصال به لوله درون دیوار و استفاده کردن در دستشویی و حمام فشار افت می‌کند.
۱- پیشنهاد لوله بازکنی با فنر برقی را دادند که این مردود است چون این‌لوله فاضلاب نیست. لوله فلزی آبگرم قطر بسیار کمی دارد.
۲- پیشنهاد فنر سیم کشی برق توکار را دادند. خریدم و عملا جواب نداد چون بیشتر از یک متر جلوتر نرفت که نرفت.
۳- پیشنهاد کمپرسور باد میدن که عملا امکان نداره و من ندیدم تا حالا
۴-پیشنهاد اسید را دادن که چون لوله فلزی هست احتمال خطا بالاست و با کوچکترین ماندگاری اسیر در داخل لوله احتمال سوراخ شدن لوله در مسیر و بزرگ تر شدن فاجعه را داره.

۵- پیشنهاد محلول هایی با دوز اسید پایین و محلول های ویژه میدن که با پمپ بتونی بزنی که این را هنوز نتونستیم امتحان کنیم‌. و این هم خبره گی میخواد. شاید و شاید با این حل بشه

شایان ذکر هست شیر های پیسوال زیر رو شویی در دستشویی و زیر سینک هم چندین بار تخلیه شده.
حمام هم که پیسوال نداره.
چه باید بکنم و عملا نتیجه بگیرم؟؟
سلام
امکان لوله کشی روکار از نوع پلیمر رو ندارید؟
ولی یکی از همکاران یه تجربه ایی داشت که به شرح زیر بود
شیر آلاتی که پیسوار نداشتن رو کامل باز کرد مثل حمام و سرویس با یه تیکه شیلنگ آب از سرد به گرم رابط زد و سمت دیگه که زیر آبگرم کن یا پکیج بود رو باز کرد تا آب برعکس بچرخه و به گفته خودش جواب داد

بالا