آی پی امداد
abtahi

درخواست: بازسازی تردمیل اسقاطی

mapmap

کاربر vip
vip
کاربر
2009-10-27
258
162
کرمانشاه
با سلام
دوستان تردمیل اسقاطی رو که شاسی و بدنه و الکتروموتور سالم اما بدونه برد الکترونیکی هست رو چطور میتونم راه بیندازم؟
حتی اگه بتونم سرعت موتورش رو کنترل کنم و هیچ عمل اضافه ای انجام نده راضی ام

با سپاس

سپهرآریا

کاربر
2019-01-29
29
22
40
یاسوج
با سلام
دوستان تردمیل اسقاطی رو که شاسی و بدنه و الکتروموتور سالم اما بدونه برد الکترونیکی هست رو چطور میتونم راه بیندازم؟
حتی اگه بتونم سرعت موتورش رو کنترل کنم و هیچ عمل اضافه ای انجام نده راضی ام

با سپاس
سلام میتونی یه دیمرac بگیری به dc تبدیل کنی بزاری مستقیم کنارموتور بایه ولوم که دیمر داره سرعت را کنترل کنی البته ما آماده اش را داریم خواستید پیام بدین //// گذاشتن شماره تماس در پست ممنوع هست

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mapmap

mapmap

کاربر vip
vip
کاربر
2009-10-27
258
162
کرمانشاه
با درودی دگربار

بعد از مدتها دوباره احتیاجم به تردمیل ذکر شده افتاد و میخوام کمکم کنید تا با برد درایو الکتروموتوری که موجوده این تردمیلو راش بندازم
لطفا" کمک کنید ثواب داره

اول عکس بردها رو ببینید

پیوست‌ها

• 495.2 کیلوبایت بازدیدها: 18
  • 398.2 کیلوبایت بازدیدها: 21
  • 345.7 کیلوبایت بازدیدها: 21
  • 356.4 کیلوبایت بازدیدها: 19

mapmap

کاربر vip
vip
کاربر
2009-10-27
258
162
کرمانشاه
برد بالایی (نمایشگر) رو که مطمئنم درست شدنی نیست چون قبل از من خیلی دستکاری شده و .....
اما برد راه انداز موتور ظاهرا" سالمه و از دوستان راهنمایی میخوام که چطور میتونم ازش استفاده کنم تا موتورو برام بچرخونه؟
عملکرد هر پین چیه و چطور باید تحریکشون کنم؟
اگه نوع تحریک شدنشون پالسه چه نوع پالسی و اگه ولتاژ یا هر راه دیگه ای داره از چه نوع ولتاژی و ...
اینم نمای نزدیک پینها و سوکتهای مربوطه

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
391
420
کوهبنان کرمان
درود. سوالی که در موتورهای دی سی تردمیل دارم اینه که اون موتور بزرگ با ولتاژ 180 ولتی چطوریه که با وصل باتری کتابی 9ولتی میچرخه؟ قاعدتا نباید حتی این ولتاژ به جاییش میرسید اما درکمال تعجب موتور شروع به حرکت میکنه 🤷🏼

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hojat88
بالا