آی پی امداد
abtahi

ایراد در لباسشویی کنوود

سلام خدمت اساتید ایراد در لباسشویی کنوود بعد از استارت درب قفل میشه نمایشگر شروع می‌کنه به تایم انداختن موتور میاد تو مدار چپ و راست میزنه و پمپ هم میاد تو مدار بعد یک دقیقه کار تموم میشه و استپ میزنه بر میگرده به تایم اول. ضمنا بعد از قفل شدن درب، چراغ قفل روی پنل روشن نمیشه. لطفاً راهنمایی بفرمائید برای تعمیر برد. در ضمن آی سی تغذیه و خازن صافی برای اطمینان تعویض شده.
IMG_20241216_002239.jpg
IMG_20241216_002239.jpg

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,111
1,359
میکرو سوییچ درب رو سرویس کنید رله یا ترایاک داره تعویض کنید یا تست .

میکرو سوییچ درب رو سرویس کنید رله یا ترایاک داره تعویض کنید یا تست .
سلام مهندس ممنون از راهنمایی، یه btb16 داشت عوض کردم و سوئیچ در هم تعویض شده باز هم به همون صورت مونده.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

Mahdi258258

کاربر vip
vip
کاربر
2010-10-08
252
2,484
اراک...
Btb16 مربوط به خشک‌کن و‌ اسپین هستش..مربوط به سوییچ در نیستش...ظاهراً تریاک سری smd zxm برای سوییچ داره..

آخرین ویرایش:
Btb16 مربوط به خشک‌کن و‌ اسپین هستش..مربوط به سوییچ در نیستش...ظاهراً تریاک سری smd zxm برای سوییچ داره..
سلام مهندس عزیز ممنون از راهنمایی شما بررسی میشه و حتما جواب کارو به شما اعلام میکنم. بنده btb رو برای اینکه دور خشک کن نمی‌رفت عوض کردم بعد متوجه شدم ال ای دی قفل درب روی برد روشن نمیشه. و فکر کنم به خاطر همینه که برد قفل درب رو تشخیص نمی‌ده درست کار نمیکنه.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh
سلام مهندس عزیز ممنون از راهنمایی شما بررسی میشه و حتما جواب کارو به شما اعلام میکنم. بنده btb رو برای اینکه دور خشک کن نمی‌رفت عوض کردم بعد متوجه شدم ال ای دی قفل درب روی برد روشن نمیشه. و فکر کنم به خاطر همینه که برد قفل درب رو تشخیص نمی‌ده درست کار نمیکنه.
IMG_20241225_090608.jpg

Mahdi258258

کاربر vip
vip
کاربر
2010-10-08
252
2,484
اراک...
مهندس این ترایاک تو مسیر هست.
ابتدا سوییچ در عوض کنید و سپس تریاک مسیر سوییچ و مقاومت های مربوطه بخصوص پایه گیت بررسی کنید..در ضمن هرچند z0103 بهتر هستش ولی اگه موجود ندارید میتوانید از تریاک mac97 یا bt131 استفاده کنید..البته همه ی اینها در صورتی هستش که در قفل نشود و مشکل تغذیه یا سیم‌کشی نداشته باشید!!!!!در ضمن ابتدا مدار فیدبک سوییچ در هم بررسی کنید چون ظاهراً برد گزارش قفل در دریافت نمیکنه...

آخرین ویرایش:

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,111
1,359
اگر‌موارد گفته شده دوستان رو انجام دادید و نتیجه نداد اپیرام دستگاه رو بکاپ بگیرید برنامه بزنید

اگر‌موارد گفته شده دوستان رو انجام دادید و نتیجه نداد اپیرام دستگاه رو بکاپ بگیرید برنامه بزنید
ممنون از راهنمایی ولی متاسفانه این مرحله رو تا حالا انجام ندادم اگه امکانش هست بیشتر راهنمایی بفرمائید.

بالا