با سلا دسته هویه هیتر کوییک 700 من سوخته و تا الان هرچه گشتم طرفای ما گیر نمیاد . میخواستم بدونم ایا هیچ جوره میشه دسته هویه جورداک 952 را به جای دسته هویه کوییک 700 گذاشت؟ ایا اصلآ شدنی هست؟ هنوز دارم دنبال دسته هویه کوییک میگردم اما پیدا نمیکنم .
با سلا دسته هویه هیتر کوییک 700 من سوخته و تا الان هرچه گشتم طرفای ما گیر نمیاد . میخواستم بدونم ایا هیچ جوره میشه دسته هویه جورداک 952 را به جای دسته هویه کوییک 700 گذاشت؟ ایا اصلآ شدنی هست؟ هنوز دارم دنبال دسته هویه کوییک میگردم اما پیدا نمیکنم .
سلام میدونم . منظورم اینه که ایا میشه جای سوکتهارو عوض کرد . اگه کسی این کارو کرده باشه میخوام بدونم کدوم شماره از سوکت دسته به کدوم شماره از سوکت دستگاه میخوره . ایا ولتاژاشون با هم برابرند . خلاصه خروندنش پای من . فقط کدوم پین به کدوم پین دستگاه وارد کنم . اگرم کسی دسته هویه کوییک داره خریدارم
با درود
بنده فکر کنم چند سال پیش از جناب مهندس زارع خریداری کردم
این هیتر برند معروفی است فکر کنم موجود داشته باشند تلفنی با ایشان تماس بگیرید به امید خدا موجود دارند و کارتان راه می افتد
موفق باشید
تشکر . عکس گورداک رو ندیدم ! با این حساب منظورتون اینه که ولتاژهاشون زمین تا اسمون فرق میکنه. و درنتیجه اگر بخورونیم یا اصلآ کار نمیکنه یا اونقدر ولتاژ بالاست که در نهایت....ججززززززززز.... درسته؟