- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
درود
بطوریکه علاوه بر افزایش ولتاژ ، ویژگی جالب و مهم این سیستم اینه که وقتی بموجب عبور جریان ، ولتاژ اصلی دستگاه (ولتاژ خروجی دیود پل) کم میشه ، متناسب با کاهش این ولتاژ ، ولتاژ خروجی این مداری که اضافه کردید ، بیشتر میشه و به مقدار دو برابر ولتاژ بریج ، نزدیکتر و نزدیکتر میشه که در مواردی بسیار مهم و کاربردی است.( بدیهی است در هر جریانی صادق نیست و در محدوده اولیه جریان تا اشباع سیستم که خروجی 2v میشه صادقه نه در جریان بالاتر از آن )
ورودی دیود پل که در نقشه زیر با علامت متناوب مشخص شده درواقع به ثانویه ترانس دستگاه متصل است.
بعنوان مثال اگه ولتاژ خروجی دیود پل که با v مشخص کردم ۱۰ ولت باشه و به ولتاژ بالاتری تا حدود ۲۰ ولت و حداکثر جریان ۲۰۰ میلی آمپر (مانند آپ امپ ) نیاز داشته باشید این نقشه راهگشاست که 2v همان ۲۰ ولت خواهد بود و اگه به ولتاژی بین ۱۰ تا ۲۰ ولت مثلا ۱۶ ولت نیاز داشتید کافیه با اتصال ۲۰ ولت به یک مقاومت و زینر ولتاژ دلخواه را بسازید
و اگه v مقدار ۳۰ ولت باشه دراینصورت 2v تا ولتاژ ۶۰ ولت قابل دریافت است
من برای ساده کردن نقشه یک تغذیه از ویژگی منحصر بفرد و جالب این سیستم که عگس العمل معگوس نشون میده استفاده کردم که بزودی تقدیم میکنم.
سپاس
افزاینده ولتاژ دیود پل تا حدود دو برابر
در مواردی که به ولتاژ بالاتر از ولتاژ دیود پل (بریج) و جریان تا ۲۰۰ میلی آمپر نیاز دارید از نقشه پیوست استفاده کنید و کافیست ۲ خازن و ۲ دیود داخل مستطیل قرمز را به دیود پل هر دستگاهی اضافه کنید تا ولتاژ دو برابر نیز حاصل بشه.بطوریکه علاوه بر افزایش ولتاژ ، ویژگی جالب و مهم این سیستم اینه که وقتی بموجب عبور جریان ، ولتاژ اصلی دستگاه (ولتاژ خروجی دیود پل) کم میشه ، متناسب با کاهش این ولتاژ ، ولتاژ خروجی این مداری که اضافه کردید ، بیشتر میشه و به مقدار دو برابر ولتاژ بریج ، نزدیکتر و نزدیکتر میشه که در مواردی بسیار مهم و کاربردی است.( بدیهی است در هر جریانی صادق نیست و در محدوده اولیه جریان تا اشباع سیستم که خروجی 2v میشه صادقه نه در جریان بالاتر از آن )
ورودی دیود پل که در نقشه زیر با علامت متناوب مشخص شده درواقع به ثانویه ترانس دستگاه متصل است.
بعنوان مثال اگه ولتاژ خروجی دیود پل که با v مشخص کردم ۱۰ ولت باشه و به ولتاژ بالاتری تا حدود ۲۰ ولت و حداکثر جریان ۲۰۰ میلی آمپر (مانند آپ امپ ) نیاز داشته باشید این نقشه راهگشاست که 2v همان ۲۰ ولت خواهد بود و اگه به ولتاژی بین ۱۰ تا ۲۰ ولت مثلا ۱۶ ولت نیاز داشتید کافیه با اتصال ۲۰ ولت به یک مقاومت و زینر ولتاژ دلخواه را بسازید
و اگه v مقدار ۳۰ ولت باشه دراینصورت 2v تا ولتاژ ۶۰ ولت قابل دریافت است
من برای ساده کردن نقشه یک تغذیه از ویژگی منحصر بفرد و جالب این سیستم که عگس العمل معگوس نشون میده استفاده کردم که بزودی تقدیم میکنم.
سپاس
آخرین ویرایش: