آی پی امداد
abtahi

افزایش ولتاژ منبع تغذیه Adak PS-152

zmojtaba161

کاربر vip
کاربر
2011-10-17
381
201
درود
خدمت اساتید و همکاران گرامی
یه منبع تغذیه Adak ps-152 دارم که طبق مشخصات حداکثر ولتاژ خروجی دستگاه 15 ولت با خروجی 2 آمپر هستش که یه مدت از این دستگاه برای تست تابلو ال ای دی ثابت استفاده می کردم و بعد از اون این مشکل برای دستگاه پیش اومد که ولتاژ روی 0 تنظیم نمی شد و حداقل ولتاژ روی 5 ولت و حداکثر روی 27.5 ولت تنظیم می شد که این مشکل با تعویض ولوم 20 کیلو به این صورت شد که ولتاژ دستگاه روی 0 تنظیم می شد و حداکثر ولتاژ روی همون 27.5 باقی می موند.
ولتاژ خروجی دستگاه رو با مولتی متر اندازه گرفتم و ولتاژ باقی هستش و فقط عدد روی دیسپلی نیست.
کارهای انجام شده :
1- یک ولوم 20 کیلو برای تغییر ولتاژ داره که مشکل داشت و با ولوم جدید تعویض کردم.
2- یک ولوم 1 کیلو برای تنظیم دقیق ولتاژ داره که اون هم مشکل داشت الان ورودی های این ولوم رو به هم اتصال کردم ولی مشکل پابرجاست.
3- برد رو برای سردی لحیم بررسی کردم که یک مورد سردی لحیم داشت که برطرفش کردم.
4- ولتاژ Vcc آی سی Lm324 سی و سه ولت هستش
از عزیزانی تقاضای راهنمایی و مساعدت دارم
با سپاس

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
946
1,638
درود
یه منبع تغذیه Adak ps-152 دارم که طبق مشخصات حداکثر ولتاژ خروجی دستگاه 15 ولت با خروجی 2 آمپر هستش که یه مدت از این دستگاه برای تست تابلو ال ای دی ثابت استفاده می کردم و بعد از اون این مشکل برای دستگاه پیش اومد که ولتاژ روی 0 تنظیم نمی شد و حداقل ولتاژ روی 5 ولت و حداکثر روی 27.5 ولت تنظیم می شد که این مشکل با تعویض ولوم 20 کیلو به این صورت شد که ولتاژ دستگاه روی 0 تنظیم می شد و حداکثر ولتاژ روی همون 27.5 باقی می موند.
ولتاژ خروجی دستگاه رو با مولتی متر اندازه گرفتم و ولتاژ باقی هستش و فقط عدد روی دیسپلی نیست.
کارهای انجام شده :
1- یک ولوم 20 کیلو برای تغییر ولتاژ داره که مشکل داشت و با ولوم جدید تعویض کردم.
2- یک ولوم 1 کیلو برای تنظیم دقیق ولتاژ داره که اون هم مشکل داشت الان ورودی های این ولوم رو به هم اتصال کردم ولی مشکل پابرجاست.
با سپاس

سلام
طبق فرمایش شما قبل از ایراد ولوم‌های ۱ و ۲۰ کیلو مشکلی نداشته. لذا ایراد از ولوم‌های غیر مرغوب توی بازار هست و به نظر میرسه منبع تغذیه شما هیچ ایرادی نداره.
اگر می‌تونید ولوم صنعتی جایگزین بفرمایید تا هم مطمئن‌تر باشه و هم دیرتر خراب بشه.
اتفاقا منم همین مشکل رو با منبع تغذیه PS-305D خودم داشتم که ولوم ۱ و ۱۰ کیلوی اون مشکل داشت و علاوه بر پرش ولتاژ، از ۳ ولت پایین‌تر نمی‌اومد.
لذا بهتره قبل از هر کاری نسبت به تعویض ولوم‌ها اقدام و اگر مشکل حل نشد مجددا در انجمن مطرح بفرمایید.

zmojtaba161

کاربر vip
کاربر
2011-10-17
381
201
سلام
طبق فرمایش شما قبل از ایراد ولوم‌های ۱ و ۲۰ کیلو مشکلی نداشته. لذا ایراد از ولوم‌های غیر مرغوب توی بازار هست و به نظر میرسه منبع تغذیه شما هیچ ایرادی نداره.
اگر می‌تونید ولوم صنعتی جایگزین بفرمایید تا هم مطمئن‌تر باشه و هم دیرتر خراب بشه.
اتفاقا منم همین مشکل رو با منبع تغذیه PS-305D خودم داشتم که ولوم ۱ و ۱۰ کیلوی اون مشکل داشت و علاوه بر پرش ولتاژ، از ۳ ولت پایین‌تر نمی‌اومد.
لذا بهتره قبل از هر کاری نسبت به تعویض ولوم‌ها اقدام و اگر مشکل حل نشد مجددا در انجمن مطرح بفرمایید.
سپاس از راهنمایی تون
ولوم 20 کیلو رو دو با ولوم نو عوض کردم و ولوم 1 کیلو رو هم پایه های ورودی رو یکسره کردم ولی تغییری در وضعیت دستگاه حاصل نشد

zmojtaba161

کاربر vip
کاربر
2011-10-17
381
201
ای دوستان
ای عزیزان
ای کسانیکه در این گروه تشریف دارید
به داد ما برسید ;)

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
درود
کارهای انجام شده :
با سپاس

درود

اگه نقشه ارسال کنی درخدمتم و مشکل پیچیده‌ای نیست.

سپاس

zmojtaba161

کاربر vip
کاربر
2011-10-17
381
201
درود

اگه نقشه ارسال کنی درخدمتم و مشکل پیچیده‌ای نیست.

سپاس
درود
ممنون از وقتی که گذاشتید و پاسخ دادید
متأسفانه توانایی کشیدن نقشه مدار رو ندارم
اگر عکس از پشت و روی مدار بفرستم لطف می کنید راهنمایی بفرمایید؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: غزال

zmojtaba161

کاربر vip
کاربر
2011-10-17
381
201
عکس رو و پشت مدار

پیوست‌ها

• 513.8 کیلوبایت بازدیدها: 79
  • 434.2 کیلوبایت بازدیدها: 71