آی پی امداد
abtahi

افت ولتاژ در آداپتور ۱۲ ولتی

mehdi avay

کاربر vip
کاربر
2013-01-10
167
133
39
خراسان شمالی شیروان
دوستان عزیزم سلام سال نو رو خدمت تک تک عزیزانم تبریک میگم امیدوارم سالی پر از خیر و برکت باشه واستون.
یک آداپتور دوازده ولت برند متفرقه رسیده که به محض اتصال به برق دوازده ولت شروع میشه به کم شدن تا جایی که رو به صفر میل می‌کنه. بررسی ها انجام شده خیلی قطعات رو آوردم بیرون تست کردم و دوباره جا زدم همه چی ب ظاهر درسته اما مثل همیشه یک گیری هست . اگر راهنمایی بدید ممنون میشم

پیوست‌ها

• 360.9 کیلوبایت بازدیدها: 27
  • 378.4 کیلوبایت بازدیدها: 24
  • 267.9 کیلوبایت بازدیدها: 23
  • 355 کیلوبایت بازدیدها: 27

imsi

کاربر vip
vip
کاربر
2016-11-15
15
11
شهریار
سلام - مدار فیدبک چک شود - مقاومت ها و TL431 وظیفه کنترل ولتاژ خروجی را دارند بعدش اوپتوکوپلر. ولتاژ روی خازن ورودی چقدره؟ مواظب باشید برق نگیرتتون.

mehdi avay

کاربر vip
کاربر
2013-01-10
167
133
39
خراسان شمالی شیروان
سلام - مدار فیدبک چک شود - مقاومت ها و TL431 وظیفه کنترل ولتاژ خروجی را دارند بعدش اوپتوکوپلر. ولتاژ روی خازن ورودی چقدره؟ مواظب باشید برق نگیرتتون.
ولتاژ خازن ورودی ۳۲۶ ولته. یک مقدار در حد یکی دولت گاهی بازی می‌کنه اما ولتاژ خوبی داره. و اینکه تمام قسمت‌های مربوط ب نمونه گیر رو بررسی کردم حتی چند قطعه رو تعویض کردم مثل tl431 و اپتوکوپلر اما همونه بازم . نکته اینکه یک مقاومت حدود ۵۲ کیلو در خروجی هست که وقتی درش میارم روند خوابیدن ولتاژ خیلی کند میشه اما بازم همینه . ابتدا که وصل میکنم خروجی مرتب دوازده و خورده ولتاژ داره و کم کم شروع میشه به افت. سپاس از وقتی که گذاشتید

FRZADI

کاربر vip
کاربر
2013-06-09
51
111
ولتاژ خازن ورودی ۳۲۶ ولته. یک مقدار در حد یکی دولت گاهی بازی می‌کنه اما ولتاژ خوبی داره. و اینکه تمام قسمت‌های مربوط ب نمونه گیر رو بررسی کردم حتی چند قطعه رو تعویض کردم مثل tl431 و اپتوکوپلر اما همونه بازم . نکته اینکه یک مقاومت حدود ۵۲ کیلو در خروجی هست که وقتی درش میارم روند خوابیدن ولتاژ خیلی کند میشه اما بازم همینه . ابتدا که وصل میکنم خروجی مرتب دوازده و خورده ولتاژ داره و کم کم شروع میشه به افت. سپاس از وقتی که گذاشتید
خازنی که در عکس زیر مشخص کردم رو تعویض کنید

پیوست‌ها

بالا