آی پی امداد
abtahi

اضافه کردن میکرو ATMEGA328P به برنامه eXtreme Burner - AVR

ashkantek

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
با عرض سلام خدمت دوستان عزیزم

دوستان یه فایل hex دارم که باید رو میکروکنترلر ATMEGA328P بریزمش ۳ تا پروگرامرم دارم .

TNM2000
RT809H
STK500

ظاهرا که با دو پروگرامر اول نمیشه اما با STK500 و برنامه extreme_barner_avr_v1.4.2 setup میشه .

اما مشکلی که هست اینکه تو لیست چیپ های این برنامه میکرو ATMEGA328P وجود نداره .

یه جا خوندم که با دستکاری برنامه و اضافه کردن فایل این میکرو به قسمت دیتای برنامه میشه این میکرو رو به لیست چیپ های برنامه اضافه کرد اما من فایلشو ندارم .

دوستان اگه کسی دانش این کارو داره ممنون میشم راهنمایی کنه .

متشکرم

mohammadamin.javadi

کاربر vip
vip
کاربر
سلام ، شما به راحتی می تونید با پروگرامر TNM اگر دارید آیسی رو پروگرام کنید و فیوزبیت ها هم ست کنید.عکس لایبری آیسیو نحوه اتصال ISP به میکرو کنترلر مشخص شده است .

TNM.png

TNM2.png

ashkantek

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
سلام ، شما به راحتی می تونید با پروگرامر TNM اگر دارید آیسی رو پروگرام کنید و فیوزبیت ها هم ست کنید.عکس لایبری آیسیو نحوه اتصال ISP به میکرو کنترلر مشخص شده است .
مشاهده فایل‌پیوست 220893
سلام مهندس ممنون از پاسخگوییتون .متاسفانه با TNMفیوزبیت هاش درست ست نمیشه برنامه رو که رو میکرو تزریق میکنم میکرو رو دستگاه درست کار نمیکنه شکرت سازنده دستگاه هم خودش اعلام کرده که باTNM خوب جواب نمیده و باید از پروگرامر AVRاستفاده بشه .

mohammadamin.javadi

کاربر vip
vip
کاربر
سلام مهندس ممنون از پاسخگوییتون .متاسفانه با TNMفیوزبیت هاش درست ست نمیشه برنامه رو که رو میکرو تزریق میکنم میکرو رو دستگاه درست کار نمیکنه شکرت سازنده دستگاه هم خودش اعلام کرده که باTNM خوب جواب نمیده و باید از پروگرامر AVRاستفاده بشه .
سلام ، از پروگرامر هاتل هم می تونید استفاده می کنید . هم پروگرام کنید فایل .bin و یا .hex و فیوزبیت هم تنظیم پروگرام کنید . دقت کنید فرکانس داخلی یا خارجی

پیوست‌ها

Service Manual

D e b u g g e R
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-06-19
13,956
178,096
iRanTK.iR
درود بر شما

این فایل History مربوط به پروگرامر TNM هست :

Version 10.84 - OCT 21 2021
ATMEGA328PB is added to Model2000/Model5000

Version 9.62 ( April 16, 2016)
Atxmega long startup detection problem in model 2000 is fixed
ATMEGA328P autodetect corrected

وقتی شرکت TNM اضافه کرده باید به درستی کار کنه ، کجا شرکت گفته که این آی سی رو پروگرامر TNM نمیتونه پروگرم کنه ؟

آیا مسئول فنی شرکت آقای هاشمی این حرفو به شما زده ؟

اگر پروگرامر نمیتونه این آی سی رو به درستی پروگرام کنه ، با شرکت تماس بگیرید ، مشکلو حل می کنند .

بالا