آی پی امداد
abtahi

اضافه کردن میکروکنترلر Atmega16u2 به rt809h

hamedesmayly

کاربر vip
vip
کاربر
2022-08-06
200
189
24
اصفهان
سلام دوستان
می‌خواستم بدونم امکان اضافه کردن میکروکنترلر avr با شماره atmega16u2 به rt809h امکان پذیره؟

چون چک کردم دیدم داخل Device list پروگرامر های tnm5000 و tnm7000 هست ولی داخل rt نه!

z3r0x

کاربر vip
vip
کاربر
2017-08-21
212
1,583
ایلام - دهلران
سلام داداش عزیزم
اول به آخرین ورژن ارتقا بدید که در این لحظه ۲۰۲۴۱۰۲۲ هست بعد وقتی نصب کردید در نوار سرچ ایسی ها که عنوانش نوشته
Enter chip printing
عبارت Atml یا Atmega یا Atmel رو بنویسید خودش لیست تمامی آیسیهای ساپورت شده شرکت اتمگا رو میاره که ایسی مورد نظر شما بنده سرچ کردم داخلشون بود ولی اگر rt809 کار باشید میدونید که روش پیشنهادی شرکت نصب آیسی در زیف سوکت و زدن Smart Search یا همون دکمه Smart Identify و شناسایی خودکار هستش .
پیروز و سربلند باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: aryamon

hamedesmayly

کاربر vip
vip
کاربر
2022-08-06
200
189
24
اصفهان
سلام داداش عزیزم
اول به آخرین ورژن ارتقا بدید که در این لحظه ۲۰۲۴۱۰۲۲ هست بعد وقتی نصب کردید در نوار سرچ ایسی ها که عنوانش نوشته
Enter chip printing
عبارت Atml یا Atmega یا Atmel رو بنویسید خودش لیست تمامی آیسیهای ساپورت شده شرکت اتمگا رو میاره که ایسی مورد نظر شما بنده سرچ کردم داخلشون بود ولی اگر rt809 کار باشید میدونید که روش پیشنهادی شرکت نصب آیسی در زیف سوکت و زدن Smart Search یا همون دکمه Smart Identify و شناسایی خودکار هستش .
پیروز و سربلند باشید

متشکرم.
من که چک کردم دیدم atmega16 رو به صورت isp داخل لیست داره ولی atmega16u2 رو کلا نه!

Smart Search هم که میزنم آیسی رو شناسایی نمیکنه.

در مورد Smart Search هم
مثلا آیسی Atmega328p رو که روی آردوینو هست به روش isp و به صورت دستی که میزنم از آیسی read و write میگیره ولی smart search و auto isp رو که میزنم شناسایی نمیکنه.

البته روی rt809f که میزنم با auto isp شناسایی میکنه!

پیوست‌ها

• 37.4 کیلوبایت بازدیدها: 5
  • 16.6 کیلوبایت بازدیدها: 5
بالا