آی پی امداد
abtahi

اسپیکر دسکتاپ با نویز سابووفر

Reza.es

کاربر
2024-09-06
5
0
ایران
سلام.یه اسپیکر دسکتاپ تسکو TS2198 سابووفر اون زیر جعبه چوبی ش هست.وقتی روشنش میشه از این سابووفره صدای نویز و زیر زیر ب گوش میرسه ک تو سکوت شنیده میشه.چکار کنم که صدای نویزش حذف بشه؟

FX55

کاربر vip
کاربر
2014-10-18
385
473
ایران
سلام.یه اسپیکر دسکتاپ تسکو TS2198 سابووفر اون زیر جعبه چوبی ش هست.وقتی روشنش میشه از این سابووفره صدای نویز و زیر زیر ب گوش میرسه ک تو سکوت شنیده میشه.چکار کنم که صدای نویزش حذف بشه؟
سلام.

عکس از مدار بگذارید.

احتمال خرابی خازن است.

Reza.es

کاربر
2024-09-06
5
0
ایران
سلام.

عکس از مدار بگذارید.

احتمال خرابی خازن است.
اسپیکر نو هست.ظاهر خازنا سالم میزنه.تغذیه از فیوزه شروع میشه بسمت مکعب زردرنگه و بعد چارتار دیود ا و خازن ۴۰۰ولت ۲۲میکرو.
فک کنم تغذیش مدار بی کیفیتی باشه
آخر کار ک می‌ره برا سابووفر دوتا خازن۲۲۰۰میکرو 25vهست

پیوست‌ها

• 409.2 کیلوبایت بازدیدها: 28

FX55

کاربر vip
کاربر
2014-10-18
385
473
ایران
احتمالا از نویز شبکه و منبع تغذیه سویچینگ است.

این نویز زمان قطع سیم ورودی صدا به کامپیوتر هم هست؟

ورودی صدا را که با علامت فلش مشخص شده از مدار خارج کنید تا مطمئن شوید از پری آمپلی فایر نویز ندارید.

پیوست‌ها

• 70.6 کیلوبایت بازدیدها: 27

Reza.es

کاربر
2024-09-06
5
0
ایران
احتمالا از نویز شبکه و منبع تغذیه سویچینگ است.

این نویز زمان قطع سیم ورودی صدا به کامپیوتر هم هست؟

ورودی صدا را که با علامت فلش مشخص شده از مدار خارج کنید تا مطمئن شوید از پری آمپلی فایر نویز ندارید.
کلا ب کیس و جایی وصل نیست ورودی صداش.با بلوتوس وصلش میکنم به منبع موسیقی.وقتی به بلوتوس یا کیس وصل نیس، همیجوری ک روشن میکنم نویز داره شبیه صدا جیغ از سابووفر،،وقتم وصله بازم همون میزان نویزو داره،کمو زیاد نمیشه

FX55

کاربر vip
کاربر
2014-10-18
385
473
ایران
کلا ب کیس و جایی وصل نیست ورودی صداش.با بلوتوس وصلش میکنم به منبع موسیقی.وقتی به بلوتوس یا کیس وصل نیس، همیجوری ک روشن میکنم نویز داره شبیه صدا جیغ از سابووفر،،وقتم وصله بازم همون میزان نویزو داره،کمو زیاد نمیشه
دوست عزیز کاری که در پست 4 گفتم انجام دهید و فیش ورودی به آمپلی فایر را خارج کنید ( در عکس علامت گذاری شده ) ببیند همچنان مشکل پابرجا هست یا خیر؟

@morteza

کاربر vip
کاربر
2017-10-21
210
210
ایسی صدایی که به ساب میره شمارش چیه
با ایسی های اسپیکر هم شماره هست یا نه؟

بالا