آی پی امداد
abtahi

استارت نشدن لباسشویی سامسونگ

پاپ

کاربر vip
vip
کاربر
2017-01-21
133
51
سلام خدمت همه
عزیزان برنامه رو تنظیم میکنم زمانی که کلید استارت زده میشه درب قفل میشه.دیگه کاری انجام نمیده نه پمپ ونه آبگیری.اگه کسی راهنمایی بفرمایید ممنونم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,131
1,384
روی خشکن چگونست؟ از برد عکس بزارید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: پاپ

پاپ

کاربر vip
vip
کاربر
2017-01-21
133
51
ممنون سپاسگزارم
میکرو سوییچ باز کردم از بیرون تست کردم مشکلی نداشت.عصر میرم خونه مشتری عکس میگیرم خدمتتان ارسال می‌کنم
ببخشید اگه روی خشک کن راه اندازی بشه باید به کدام بخش شک کنم؟میشه راهنمایی بفرمایید.محبت فرمودید
لباسشویی برنامه انتخاب میشه حتی درب قفل میکنه انتظار فرمان به شیر برقی دارم متأسفانه بدون هیچ اروری استارت نمی‌خوره.بنظر شما استاد چک نکردم ممکن ایراد از مسدودی فیلتر آب ورودی باشه.سپاس

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amookhteh

amookhteh

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2015-01-17
1,131
1,384
برای سهولت بهتر رفع عیب برد رو کامل بازکنید با شبیه ساز تست کنید یا اگر همکار بردساز دارید ببرید براتون تست کنه اگر برد اوکی بود میمونه تست شیربرقی ها و هیدروستات و تاخو .

• Like

پاپ

کاربر vip
vip
کاربر
2017-01-21
133
51
سلام خدمت همه
ببخشید لباسشویی مشتری باز آورده.دوستان توی تمام برنامه حتی خشک کن. قفل درب بسته میشود پمپ کار می‌کند ولی بعد از پمپ قفل شروع به چشمک زدن می‌کنه.قفل غیر فعال میشود و استارت نمی خورد.دوستان اگه کسی میتونه راهنمایی بفرمایید

پیوست‌ها

• 304.8 کیلوبایت بازدیدها: 20
  • 182.8 کیلوبایت بازدیدها: 18

پاپ

کاربر vip
vip
کاربر
2017-01-21
133
51
سلام خدمت همه دوستان خدمتتان عرض کردم که لباسشویی سامسونگ برنامه داده میشه وقتی استارت می‌زنم درب قفل میشه پمپ کار میکنه بعداز پمپ دیگه کاری انجام نمیده و عکس قفل درب شروع به چشمک میزنه و درب باز میشه .میکرو سوییچ و موتور سه فاز و هیدورستات چک شدن بنظرم ایرادی ندارند
فک کردم شاید مشکل میکرو باشه الان برد نو گذاشتم باز همان شرایط داره
لطفاً لطفاً راهنمایی بفرمایید خیلی وقته مشتری دیگه طاقت نداره بسیار بسیار سپاسگزارم از لطف شما

ایلیا۹۱

VIP+ افتخاری
کاربر
2021-10-16
568
360
سلام خدمت همه دوستان خدمتتان عرض کردم که لباسشویی سامسونگ برنامه داده میشه وقتی استارت می‌زنم درب قفل میشه پمپ کار میکنه بعداز پمپ دیگه کاری انجام نمیده و عکس قفل درب شروع به چشمک میزنه و درب باز میشه .میکرو سوییچ و موتور سه فاز و هیدورستات چک شدن بنظرم ایرادی ندارند
فک کردم شاید مشکل میکرو باشه الان برد نو گذاشتم باز همان شرایط داره
لطفاً لطفاً راهنمایی بفرمایید خیلی وقته مشتری دیگه طاقت نداره بسیار بسیار سپاسگزارم از لطف شما
سلام برادر احتمالا ارور میده چون که فقط،پمب تخلیه کار میکنه احتمالا یکی از سنسورها ایراد پیدا کرده سننسور دما و یا تاکو ودر ضمن اگر قفل درب از نوع بوبین دار باشد که احتمالا هم ایراد از میکرو سویچ باشه موفق باشید

پاپ

کاربر vip
vip
کاربر
2017-01-21
133
51
سپاسگزارم از محبت شما لباسشویی اروری نمیده
برد نو گذاشتم.سنسور دما حدود ۱۰ کیلو اهم داره . موتور اینورتر تسمه ای سه فاز سه سیم، تست اهم گرفتم مشکلی نداشت. فک کنم تاکو نداشته باشه و میکرو سوییچ درب از نوع حرارتی است. نو نداشتم بزارم ولی یکسرش کردم مشکل پابرجاست ممکنه با اینکه میکرو سوییچ یک لحظه قفل می‌کنه باز خراب باشه
ضمنا در مورد خشک کن هم مثل برنامه شستشو درب قفل می‌کنه پمپ کار می‌کنه بعداز چند لحظه نشانگر قفل چشمک میزنه و بعد از چند ثانیه قفل آزاد میشه
استاد هیدروستات می‌تونه باعث این مشکل باشه؟ممنونم

آخرین ویرایش:

پاپ

کاربر vip
vip
کاربر
2017-01-21
133
51
سلام
واقعا توی این گروه لباسشویی به این بزرگی کسی نیست به راهنمایی کنه؟متاسفانه مدتی است.مگه از تجربیات گذشته همکاران که در سالهای قبل زحمت کشیده‌اند و نوشته اند ،بشه استفاده کرد وگرنه مدتی است مشکلی جدیدی پرسیده میشه بازدیدزیاد میخوره ولی دریغ از کسی یه راهنمایی کوچیک کنه......
.

آخرین ویرایش:

ایلیا۹۱

VIP+ افتخاری
کاربر
2021-10-16
568
360
سلام
واقعا توی این گروه لباسشویی به این بزرگی کسی نیست به راهنمایی کنه؟متاسفانه مدتی است.مگه از تجربیات گذشته همکاران که در سالهای قبل زحمت کشیده‌اند و نوشته اند ،بشه استفاده کرد وگرنه مدتی است مشکلی جدیدی پرسیده میشه بازدیدزیاد میخوره ولی دریغ از کسی یه راهنمایی کوچیک ک
برد نو گذاشتم.سنسور دما حدود ۱۰ کیلو اهم داره . موتور اینورتر تسمه ای سه فاز سه سیم، تست اهم گرفتم مشکلی نداشت. فک کنم تاکو نداشته باشه و میکرو سوییچ درب از نوع حرارتی است. نو نداشتم بزارم ولی یکسرش کردم مشکل پابرجاست ممکنه با اینکه میکرو سوییچ یک لحظه قفل می‌کنه باز خراب باشه
ضمنا در مورد خشک کن هم مثل برنامه شستشو درب قفل می‌کنه پمپ کار می‌کنه بعداز چند لحظه نشانگر قفل چشمک میزنه و بعد از چند ثانیه قفل آزاد میشه
بله خرابی هیدروستات میتونه چنین ایرادی ایجاد کنه
بله اتفاقا خرابی هیدروستات در بعضی موارد باعث میشه که برد احساس کنه که اب سرریز شده است به همین خاطر در هر مرحله پمپ تخلیه کار کند

• Like
بالا