سلام برادر احتمالا ارور میده چون که فقط،پمب تخلیه کار میکنه احتمالا یکی از سنسورها ایراد پیدا کرده سننسور دما و یا تاکو ودر ضمن اگر قفل درب از نوع بوبین دار باشد که احتمالا هم ایراد از میکرو سویچ باشه موفق باشیدسلام خدمت همه دوستان خدمتتان عرض کردم که لباسشویی سامسونگ برنامه داده میشه وقتی استارت میزنم درب قفل میشه پمپ کار میکنه بعداز پمپ دیگه کاری انجام نمیده و عکس قفل درب شروع به چشمک میزنه و درب باز میشه .میکرو سوییچ و موتور سه فاز و هیدورستات چک شدن بنظرم ایرادی ندارند
فک کردم شاید مشکل میکرو باشه الان برد نو گذاشتم باز همان شرایط داره
لطفاً لطفاً راهنمایی بفرمایید خیلی وقته مشتری دیگه طاقت نداره بسیار بسیار سپاسگزارم از لطف شما
سلام
واقعا توی این گروه لباسشویی به این بزرگی کسی نیست به راهنمایی کنه؟متاسفانه مدتی است.مگه از تجربیات گذشته همکاران که در سالهای قبل زحمت کشیدهاند و نوشته اند ،بشه استفاده کرد وگرنه مدتی است مشکلی جدیدی پرسیده میشه بازدیدزیاد میخوره ولی دریغ از کسی یه راهنمایی کوچیک ک
بله خرابی هیدروستات میتونه چنین ایرادی ایجاد کنهسپاسگزارم از محبت شما لباسشویی اروری نمیده
برد نو گذاشتم.سنسور دما حدود ۱۰ کیلو اهم داره . موتور اینورتر تسمه ای سه فاز سه سیم، تست اهم گرفتم مشکلی نداشت. فک کنم تاکو نداشته باشه و میکرو سوییچ درب از نوع حرارتی است. نو نداشتم بزارم ولی یکسرش کردم مشکل پابرجاست ممکنه با اینکه میکرو سوییچ یک لحظه قفل میکنه باز خراب باشه
ضمنا در مورد خشک کن هم مثل برنامه شستشو درب قفل میکنه پمپ کار میکنه بعداز چند لحظه نشانگر قفل چشمک میزنه و بعد از چند ثانیه قفل آزاد میشه
استاد هیدروستات میتونه باعث این مشکل باشه؟ممنونم
بله اتفاقا خرابی هیدروستات در بعضی موارد باعث میشه که برد احساس کنه که اب سرریز شده است به همین خاطر در هر مرحله پمپ تخلیه کار کندسپاسگزارم از محبت شما لباسشویی اروری نمیده
برد نو گذاشتم.سنسور دما حدود ۱۰ کیلو اهم داره . موتور اینورتر تسمه ای سه فاز سه سیم، تست اهم گرفتم مشکلی نداشت. فک کنم تاکو نداشته باشه و میکرو سوییچ درب از نوع حرارتی است. نو نداشتم بزارم ولی یکسرش کردم مشکل پابرجاست ممکنه با اینکه میکرو سوییچ یک لحظه قفل میکنه باز خراب باشه
ضمنا در مورد خشک کن هم مثل برنامه شستشو درب قفل میکنه پمپ کار میکنه بعداز چند لحظه نشانگر قفل چشمک میزنه و بعد از چند ثانیه قفل آزاد میشه
استاد هیدروستات میتونه باعث این مشکل باشه؟ممنونم