آی پی امداد
abtahi

اساتید بنظر شما این یک نوع سوء استفاده نیست؟

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
410
455
کوهبنان کرمان
با درود خدمت اساتید و مهندسین ارجمند

گاها مشاهده میشه در همین انجمن برخی کاربران سوالات ناشیانه ای میپرسند که کاملا مشخص هست که طرف میخواد خودش بحساب وسیلشو تعمیرکنه. و راهکاری که دوستان بهش میدن دوباره سوالی میپرسه که چطوری اینکارو بکنم! بنظر شما دوستان این خودش کمک به خراب تر کردن بازار خراب کارمون نیست؟ البته سوء تفاهم نشه سوالمو خست و بخل برداشت نکنید اما با وجود کلیپهای اینستاگرامی زیاد شاهد بودیم افراد برای اینکه بقول خودشون تعمیرات کاری نداره و دادن پول به تعمیرکار بیهوده انگاشته میشه. برام سوال بود ایا نمیشه مدیران انجمن تمهیداتی بیاندیشن که فقط از صنف تعمیرکار بتونه وارد انجمن بشه، نمیدونم لزوم تصویر جواز کسب یا هرچیزی که ثابت کنه شخصی که میخواد وارد انجمن بشه تعمیرکار هست؟ از نظر من درست نیست که کارها وتعمیرات ساده به زیر دست تعمیرکار نیاد و فقط کارهایی که سخت تعمیر هست یا پس از پذیرش وسیله که عموما هم نمیگن که خودشون خواستن تعمیرش کنن، یه وسیله پذیرش میشه به این عنوان وخیال که ایراد اولیه وعنوان شده مثلا نیاز به تعویض بکلایت هست، به مشتری میگی فلان ساعت با حدود فلان مبلغ درست میشه بعد که بکلایتو عوض کردی میبینی برد هم دراثر دستکاری خراب هست که حتی گاها طلبکارتم میشن که چرا الان میگی مین برد هم خرابه. نکنه خودت خرابکاری کردی.

آیا گذاشتن یه نوع گزینش برای ورود به انجمن احساس نمیشه؟ البته خودم شخصا وقتی احساس کنم سوال کننده تعمیرکار نیست سعی میکنم اصلا جواب سوالاتشو ندم و تجربیاتمو فقط با کسانی به اشتراک بزارم که همکارم هستن. چون راحت و مجانی بدست نیاوردیم خیلی از ریزه کاریا رو.
فقط امیدوارم این صحبتا رو دلیل بر بخیل بودن برداشت نکنید.بعضیام میگن ادما نون قلبشونو میخورن یا مگه تعمیرات الکیه که هرکسی آیسی ریبال کنه که اینو میگی
زیاد دیدم مشتری یا حتی همچراغ میگن کار مهم شما تعویض خازنه، یا میگه توی اینستا دیده میگن هرچی روشن نشه خازنشو عوض کن. حالا منه تعمیرکارچرا خودم به چنین افرادی همفکری بدم.

Mehdi.Ti

کاربر vip
vip
کاربر
2024-05-06
96
79
بندرعباس
با سلام خدمت دوست عزیز دیگه همه تعمیر کار شدن اینستا هم که همش شده آموزش تعمیرات :ROFLMAO: پیش من میاد مشتری میگه فیوزش عوض کن اوکی میشه یا خودشون خازن عوض کردن، یا چیزی رو تعمیر کردم میگن این فیوزش عوض کردی

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
410
455
کوهبنان کرمان
با سلام خدمت دوست عزیز دیگه همه تعمیر کار شدن اینستا هم که همش شده آموزش تعمیرات :ROFLMAO: پیش من میاد مشتری میگه فیوزش عوض کن اوکی میشه یا خودشون خازن عوض کردن، یا چیزی رو تعمیر کردم میگن این فیوزش عوض کردی
دقیقا. اگرم وسیله رو زود بدی میگن فیوزش سوخته بود نه؟ انگار یه پتک میکوبن تو مخت. حالا این آدمو چطوری میخوای توجیح کنی که کلی اعصاب و چشم گذاشتی تا درست بشه. بعدم با شک حقتو بدن انگار واقعا فیوز عوض کردی داری پول تعویض آیسی میکرو میگیری 😤

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mehdi.Ti

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
956
1,660

گاها مشاهده میشه در همین انجمن برخی کاربران سوالات ناشیانه ای میپرسند که کاملا مشخص هست که طرف میخواد خودش بحساب وسیلشو تعمیرکنه. و راهکاری که دوستان بهش میدن دوباره سوالی میپرسه که چطوری اینکارو بکنم! بنظر شما دوستان این خودش کمک به خراب تر کردن بازار خراب کارمون نیست؟ البته سوء تفاهم نشه سوالمو خست و بخل برداشت نکنید اما با وجود کلیپهای اینستاگرامی زیاد شاهد بودیم افراد برای اینکه بقول خودشون تعمیرات کاری نداره و دادن پول به تعمیرکار بیهوده انگاشته میشه. برام سوال بود ایا نمیشه مدیران انجمن تمهیداتی بیاندیشن که فقط از صنف تعمیرکار بتونه وارد انجمن بشه، نمیدونم لزوم تصویر جواز کسب یا هرچیزی که ثابت کنه شخصی که میخواد وارد انجمن بشه تعمیرکار هست؟ از نظر من درست نیست که کارها وتعمیرات ساده به زیر دست تعمیرکار نیاد و فقط کارهایی که سخت تعمیر هست یا پس از پذیرش وسیله که عموما هم نمیگن که خودشون خواستن تعمیرش کنن، یه وسیله پذیرش میشه به این عنوان وخیال که ایراد اولیه وعنوان شده مثلا نیاز به تعویض بکلایت هست، به مشتری میگی فلان ساعت با حدود فلان مبلغ درست میشه بعد که بکلایتو عوض کردی میبینی برد هم دراثر دستکاری خراب هست که حتی گاها طلبکارتم میشن که چرا الان میگی مین برد هم خرابه. نکنه خودت خرابکاری کردی.

آیا گذاشتن یه نوع گزینش برای ورود به انجمن احساس نمیشه؟ البته خودم شخصا وقتی احساس کنم سوال کننده تعمیرکار نیست سعی میکنم اصلا جواب سوالاتشو ندم و تجربیاتمو فقط با کسانی به اشتراک بزارم که همکارم هستن. چون راحت و مجانی بدست نیاوردیم خیلی از ریزه کاریا رو.
فقط امیدوارم این صحبتا رو دلیل بر بخیل بودن برداشت نکنید.بعضیام میگن ادما نون قلبشونو میخورن یا مگه تعمیرات الکیه که هرکسی آیسی ریبال کنه که اینو میگی
زیاد دیدم مشتری یا حتی همچراغ میگن کار مهم شما تعویض خازنه، یا میگه توی اینستا دیده میگن هرچی روشن نشه خازنشو عوض کن. حالا منه تعمیرکارچرا خودم به چنین افرادی همفکری بدم.

سلام و عرض ارادت
واقعیتش بافرمایش شما به چند دلیل مخالفم.
اول اینکه روزی رو دست خدا می‌دونم و اعتقاد دارم سهمم هرچه باشه بهم میرسه. البته منکر تلاش نیستم؛ اما روزی رسون خداست.
دوم اینکه هرچند این حرف در حد و اندازه‌ام نیست؛ ولی الگوی خودم رو در این انجمن استاد @غزال می‌دونم که مثل یه دریا بود و هیچ کس رو بی نصیب نمی‌ذاشت؛ و به واقع مصداق اون حدیث بود که ذکات علم، نشر اون هست.
این منش استاد اونقدر دلچسب بود که بعد از ۹ ماه از فوتش، هنوز علاقه‌منداش صفحه از دست دادنش رو با سلام و صلوات تکریم می‌کنن و براش رحمت و مغفرت از خدا طلب می‌کنن.

در خصوص دستکاری مشتری هم، به شخصه به محض متوجه شدن؛ باهاش تماس می‌گیرم و ضمن اعتراض، بسته به حجم دستکاری، یا میگم وسیله رو ببره و تعمیر نمی‌کنم؛ و یا هیچ تضمینی برای تعمیر و قیمتی که قبلا توافق شده بهش نمیدم.

fatim

VIP+ افتخاری
کاربر
2019-12-20
749
681

سلام
من موارد اینجوری خیلی دارم یا خود مشتری باز میکنه یا اسپیکر رو برده مغازه تعمیرات موبایل براش دستکاری کرده گفته درست نمیشه ، دیگه بندازش دور ، بعد آورده پیش من درستش کردم ، رفته پیش تعمیر کار موبایل گفته تو خرابترش کردی ولی فلانی برام ردیفش کرد و جالب اینجاست که اون تعمیر کار موبایل بهش گفته خب چقد گرفت گفته مثلن اینقدر گفته زیاد ازت گرفته ، میگم خب میگفتی خودت درستش میکردی کمتر میگرفتی اگه بلد بودی و.....
برادر من تو که کارت تعمیر موبایل هستش چرا مودم از مشتری میگیری باز میکنی و میگی قابل تعمیر نیست
یا مشتری پاور کامپیوتر رو باز کرده آورده میگه این چند تا خازن ازش باد کرده روغنم داده عوضش کن سریع ببرم و...

بالا