آی پی امداد
abtahi

مشکل: ارور h2 لباسشویی دوو

Mohs3n

کاربر
2013-06-03
4
0
سلام و عرض ادب خدمت بزرگواران اقا ما یه لباسشویی دوو داریم که تصویر میومد اروری هم نمیداد و سلکتورش هم کار میکرد و پلی هم میشد فقط موتور شروع به کار نمیکرد وقتی درب پشت لباسشویی رو باز کردم متوجه شدم که روی سوکت سیم های موتور سیاه شده و رسوب بسته ضمنا موتور هم هیچ بوی سوختگی نمیده و ظاهرا سالم هستش من سیم هارو تمیز کردم و دوباره به هم وصل کردم الان ی مشکل دیگه ای بوجود اومده که دیگه سلکتور کار نمیکنه و چراغ های ال ای دیش روشن نمیشه و ارور h2 لحظه ای روی ال سی دی ظاهر میشه و بعد End میاد در صورتی که ترمیستور رو تست کردم سالمه و المنت هم داغ میکنه (البته بدون اینکه تنظیمی بشه شروع به داغ شدن میکنه!!!) و وقتی فیش ترمیستور رو قطع میکنم ارور همراه با صدا میشه و به H2 تغییر میکنه و به صورت دائم چشمک میزنه ... روی برد هم سمت ترانس پالس دوده گرفته و یک خازنش هم دفرمه شده دوستان خواهشا اگر کسی میتونه منو راهنمایی کنه که مشکل از کجاها میتونه باشه من ممنونش میشم عکس از قسمت دوده گرفته برد و خازن وهمچنین از سیمها قبل از تمیز کاری رو هم ضمیمه میکنم با تشکر فراوان .

پیوست‌ها

• 726.9 کیلوبایت بازدیدها: 151
  • 2.9 مگابایت بازدیدها: 212
  • 2.7 مگابایت بازدیدها: 175
آخرین ویرایش:

poya22

مدیر بخش های دوربین مداربسته و پروگرامرهای متفرقه
مدیر تالار
2011-07-25
1,268
3,182
ظاهرا کانکتور خیلی سولفاته شده و مشخص است داخل کانکتور هم اکسیده شده . در مرحله اول خازن را تعویض کنید بعد اگر اسپری wd40 داربد هم به کانکتور مادگی و نرگی بزنید بعد چند دقیقه ای صبر کنید و از مسواک هم برای تمیز کردن ان استفاده کنید تا خوب اکسیدهای داخل کانکتور تمیز شود و چند بار کانکتور را جا بزنید و دوباره اسپری بزنید تا ارتباط کانکتور ها برقرار شود .و حتما بررسی که از کجا روی کانکتور اب ریخته شده .

Mohs3n

کاربر
2013-06-03
4
0
خیلی ممنون از راهنمایی شما من درواقع سیم هارو بدون کانکتور و مستقیم به هم متصل کردم و اینکه بررسی که کردم متوجه شدم اب از کنار هیتر روی سیم ها ریخته شده که من با چسب لوله اب بندی کردم فقط میخواستم بدونم که با توجه به اون دوده های روی برد امکان داره به غیر از خازن که دفرمه شده به ای سی هم صدمه خورده باشه و علامتش خرابیش چیه

poya22

مدیر بخش های دوربین مداربسته و پروگرامرهای متفرقه
مدیر تالار
2011-07-25
1,268
3,182
شرمنده لباسشویی در تخصص من نیست.از ظاهر عکس ان ای سی ۸ پایه ترکیده است

آخرین ویرایش:
بالا