Maghsoud.N
کاربر
- 2021-03-11
- 5
- 5
سلام بر اساتید گرامی
یک پاور next 1200 هست که روشن نمی شد خازن های برد تعویض شد ولی روشن نشد مقاومت بعد پل دیود تعویض شد با لامپ تست به برق وصل شد که هم دوباره مقاومت سوخت هم ترانزیستور ترکید و هم رو هت سینک اول ماسفت فک کنم هست به شماره 3866 هم سوخت.قطعات چک کردم الان 2 تا دیود زنر هم باید تعویض شه.
سوال1-به جای 3866که نیست چه قطعه مشابهی بذارم کناری ها در سینک 13007 و13009 هست.
2-آیا نحوه تست من ایراد داره که باعث روشن شدن لامپ تست و سوختن قطعات شده.
3- ترانس که روی قاب پاور هست برای تست لازمه که وصل باشه.
4- امکان اتصال و خرابی قطعات در تست جدید باز هم هست.
5- یکی از سیم های مشکی خروجی (منفی) روکشش ذوب شده بود که بریدم و دوباره به برد لحیم کردم علت از چی میتونه باشه.
6-احتمال اتصال کوتاه کجا میتونه باشه.
سوال زیاد شد ولی من به دلیل علاقه ای که دارم پاورر رو باز کردم ممنون از راهنمایی دوستان.
یک پاور next 1200 هست که روشن نمی شد خازن های برد تعویض شد ولی روشن نشد مقاومت بعد پل دیود تعویض شد با لامپ تست به برق وصل شد که هم دوباره مقاومت سوخت هم ترانزیستور ترکید و هم رو هت سینک اول ماسفت فک کنم هست به شماره 3866 هم سوخت.قطعات چک کردم الان 2 تا دیود زنر هم باید تعویض شه.
سوال1-به جای 3866که نیست چه قطعه مشابهی بذارم کناری ها در سینک 13007 و13009 هست.
2-آیا نحوه تست من ایراد داره که باعث روشن شدن لامپ تست و سوختن قطعات شده.
3- ترانس که روی قاب پاور هست برای تست لازمه که وصل باشه.
4- امکان اتصال و خرابی قطعات در تست جدید باز هم هست.
5- یکی از سیم های مشکی خروجی (منفی) روکشش ذوب شده بود که بریدم و دوباره به برد لحیم کردم علت از چی میتونه باشه.
6-احتمال اتصال کوتاه کجا میتونه باشه.
سوال زیاد شد ولی من به دلیل علاقه ای که دارم پاورر رو باز کردم ممنون از راهنمایی دوستان.
پیوستها
-
2.9 مگابایت بازدیدها: 137
-
2.2 مگابایت بازدیدها: 141
-
2.8 مگابایت بازدیدها: 139
-
2.5 مگابایت بازدیدها: 131
-
2.6 مگابایت بازدیدها: 141
-