آی پی امداد
abtahi

آیفون تصویری الکتروپیک

mohammadjana

کاربر
2021-11-14
70
37
سلام دوستان یک آیفون تصویری تک واحدی اصلا روشن نمیشه ولتاژ خروجی منبع تغذیه اش عدد ثابت نمیده دوعدد خازن ۴۷۰و یک کوچیک داشت عوض کردم ولی فرقی نکرد ولی صدای تیک تیک از قسمت منبع تغذیه اش میاد نمیدونم از کدام قطعه است خازن بزرگه و ترانسش سالمه بنظرتون صدا از کجاست؟

پیوست‌ها

• 265 کیلوبایت بازدیدها: 38
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ghmb

NICHICON

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
vip افتخاری
کاربر
2012-03-01
1,508
12,139
به نام خدا
خرابی این قسمت میتونه از 47 میکروفاراد 50 ولت اوپتی کوپلر و tl431 باشد
موارد نادر هم دارد که اگر جواب نگرفتید اعلام کنید تا گفته بشه
ولی حتما حتی در صورت سلامت
خازن 33 میکروفاراد 400 ولت تعویض شود به علاوه 47 میکروفاراد( جنس خوب)

mohammadjana

کاربر
2021-11-14
70
37
به نام خدا
سلام من دوست عزیز من یک دفعه به ذهنم خورد سوکت منبع تغذیه رو جدا کردم بعد ولتاژ گرفتم از منبع تغذیه دیدم ۱۵.۷ ولتاژ ثابت نشونم داد و صدا دیگه نمیده تا سوکت رو به برد اصلی وصل میکنم دوباره صدا تیک تیک منبع تغذیه میده و ولتاژ ثابت نمیده الان بنظردون مشکل از چیه؟

mohammadjana

کاربر
2021-11-14
70
37
به نام خدا
سلام الان منبع تغذیه رو از برد اصلی جدا کردم دیدم دیگه صدا نمیده و ولتاژ ثابت۱۵.۷میده تا به برد وصل میکنم دوباره صدا میده و ولتاژ متغیر میده

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ghmb

infoshinfo

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
2010-02-07
1,072
1,889
سلام الان منبع تغذیه رو از برد اصلی جدا کردم دیدم دیگه صدا نمیده و ولتاژ ثابت۱۵.۷میده تا به برد وصل میکنم دوباره صدا میده و ولتاژ متغیر میده

سلام
با توجه با فرمایشات‌تون، احتمالا برد اصلی آمپر بیش از حد میکشه.
باید قطعه معیوب روی برد اصلی رو پیدا کنید.

NICHICON

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
vip افتخاری
کاربر
2012-03-01
1,508
12,139
سلام من دوست عزیز من یک دفعه به ذهنم خورد سوکت منبع تغذیه رو جدا کردم بعد ولتاژ گرفتم از منبع تغذیه دیدم ۱۵.۷ ولتاژ ثابت نشونم داد و صدا دیگه نمیده
تا سوکت رو به برد اصلی وصل میکنم دوباره صدا تیک تیک منبع تغذیه میده و ولتاژ ثابت نمیده الان بنظردون مشکل از چیه؟
به نام خدا
با یدونه لامپ 12 ولت کوچک موتور پاور رو تست کن تا مطمئن بشید برد پاور خرابه یا قسمت دیگه گوشی

م ر پارس

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2015-08-15
544
660
کوهبنان کرمان
با این توصیفات قطعا برد تصویر مشکل داره. وقتی این برد مشکل پیدا میکنه در بلندگو صدای تیک تیک یکنواخت داره. در اون برد هم باید ببینین اگر ایسی تغذیه LSP5526 داره احتمالا سوخته. دوتا خازن کنار ایسی بنظرم 100 میکرو و 220 میکرو حتما باید عوض بشه درضمن ایسی های بکلایت و رگولاتور هم احتمال داره سوخته باشن.

مرتضی 70

کاربر
2024-02-25
11
4
بروجرد
با این توصیفات قطعا برد تصویر مشکل داره. وقتی این برد مشکل پیدا میکنه در بلندگو صدای تیک تیک یکنواخت داره. در اون برد هم باید ببینین اگر ایسی تغذیه LSP5526 داره احتمالا سوخته. دوتا خازن کنار ایسی بنظرم 100 میکرو و 220 میکرو حتما باید عوض بشه درضمن ایسی های بکلایت و رگولاتور هم احتمال داره سوخته باشن.
می تونید بفرمایید c113 یا c112 کدوم 100 و کدوم 220 هست؟

بالا