آی پی امداد
abtahi

مشکل: آبگیری بیش از حد ماشین لباسشویی ارج

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,803
40
تهران-مشهد
سلام به اساتید عزیز.یک ماشین ارج داریم که گاهی بیش از حد آبگیری میکنه و میریزه بیرون و کف آشپزخونه رو پر از آب میکنه.چند بار هم برای تعمیر اومدن و هرکی حدود 100هزار تومان گرفت اما درست نشد!. ناامید شدم و یک ماشین اسنوا خریدم که فردا میرسه بدستم اما ایراد این ماشین ارج از چی هست؟آیا ارزش داره تعمیرش کنیم؟
لطفا نوضیحات کامل بدید.ممنونم

nekooee

Senior Technical Supervisor
مدیرکل
معاونت انجمن
2007-09-21
6,783
29,878
ایران
مدلش رو تو عنوان ننوشتین :)
البته بعضی هاشون به سختی میشه مدلش رو کشف کرد. ولی اگر داره بنویسین ممنون میشم :)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mr MeTaL

tasnim62

کاربر
2015-11-21
1
0
چه لباسشویی رو پیشنهاد میکنید در بین مارکهای مختلف؟
کدوم خوبه؟ کسایی که داشتن نظر بدن لطفا؟
سامسونگها خرابیشون کمه؟

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
سلام به اساتید عزیز.یک ماشین ارج داریم که گاهی بیش از حد آبگیری میکنه و میریزه بیرون و کف آشپزخونه رو پر از آب میکنه.چند بار هم برای تعمیر اومدن و هرکی حدود 100هزار تومان گرفت اما درست نشد!. ناامید شدم و یک ماشین اسنوا خریدم که فردا میرسه بدستم اما ایراد این ماشین ارج از چی هست؟آیا ارزش داره تعمیرش کنیم؟
لطفا نوضیحات کامل بدید.ممنونم
احتمالا مدل 4224 هستش،خرابی شلنگ هیدرواستات در ارج بسیار شایع است(شلنگ 60 سانتی و شبیه شلنگ بنزین موتور سیکلت)-در مرحله بعد کپسول سفید رنگ زیر دیگ را تمیز کنید
ندرتا ممکن است هیدرواستاتش خراب شده باشد-ضمنا اون صد تومن رو غیر منصفانه ازتون گرفتن

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,803
40
تهران-مشهد
مدلش دقیقا 4220 بود
من شیلنگ و هیدرواستات رو از تهران خریدم.
فقط سوال:
1- فرمودید هیدرواستات در زیر دیگ قرار دارد اما من دیدم که روی دیگ و در قسمت بالای دستگاه با پیچ نصب شده که مشخص هست تعمیرکار قبلی احتمالا جاش رو تغییر داده. حالا آیا مهم هست که بالای دیگ نصب کنم یا زیر دیگ؟
2-شیلنگ رفته اون پشت و دیده نمیشه به کجا نصب شده، من اگر شیلنگ رو بکشم و بکنم و شیلینگ جدید رو جا بزنم مشکلی پیش نمیاد؟
3- ممکنه تعمیرکار قبلی سیمهای هیدرواستات رو اشتباه نصب کرده باشه و به همین خاطر دستگاه گاهی بیش از حد آبگیری میکنه؟
4- سه عدد پیچ تنظیم روی هیدرواستات هست، این ها واسه چیه؟ آیا لازم هست به اینها دست بزنم؟ اگر نیاز به تنظیم داره لطفا روشش رو بفرمایید
5-اگر از شیلنگ و هیدرواستات نبود ممکنه از چی باشه؟
5-من کپسولی سفید رنگی ندیدم که تمیزش کنم! اون کجاست و واسه چیه؟
خیلی ممنون از لطف شما

آخرین ویرایش:

م.زبردست

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
مدلش دقیقا 4220 بود
من شیلنگ و هیدرواستات رو از تهران خریدم.
فقط سوال:
1- فرمودید هیدرواستات در زیر دیگ قرار دارد اما من دیدم که روی دیگ و در قسمت بالای دستگاه با پیچ نصب شده که مشخص هست تعمیرکار قبلی احتمالا جاش رو تغییر داده. حالا آیا مهم هست که بالای دیگ نصب کنم یا زیر دیگ؟
2-شیلنگ رفته اون پشت و دیده نمیشه به کجا نصب شده، من اگر شیلنگ رو بکشم و بکنم و شیلینگ جدید رو جا بزنم مشکلی پیش نمیاد؟
3- ممکنه تعمیرکار قبلی سیمهای هیدرواستات رو اشتباه نصب کرده باشه و به همین خاطر دستگاه گاهی بیش از حد آبگیری میکنه؟
4- سه عدد پیچ تنظیم روی هیدرواستات هست، این ها واسه چیه؟ آیا لازم هست به اینها دست بزنم؟ اگر نیاز به تنظیم داره لطفا روشش رو بفرمایید
5-اگر از شیلنگ و هیدرواستات نبود ممکنه از چی باشه؟
5-من کپسولی سفید رنگی ندیدم که تمیزش کنم! اون کجاست و واسه چیه؟
خیلی ممنون از لطف شما
عرض کردم کپسول زیر مخزنه ونه هیدرو استات-جاشون همونیه که گفتین/شلنگ با یه بست فلزی وصله واگه بکشیش سر مخزن میشکنه وداستان میشه!
به هیچ عنوان دست به پیچ هاش نزن وگرنه دیگه تنظیم نمیشه برای نمونه میتونی به تایپک های تنظیم هیدرو استات سر بزنی ببینی نتیجه چی شده=دردسر
کپسول زیر مخزنه وباید لباسشویی رو به طرف جا پودری کجش کنی تا ببینیش وبه سه راهی وصله-دقت کن که یه پیچ چهار سوی ریز کپسول رو به مخزن وصل کرده....ایشاالله مشکلت حل بشه واین بهترین پاسخ رو بزنی بیزحمت

Mr MeTaL

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
2012-02-02
408
1,803
40
تهران-مشهد
سلام
اول خیلی ممنون و مرسی
دقیقا از همین مواردی بود که فرموده بودید
شیلنگ از جایی که متصل شده بود پاره شده بود و علاوه بر اون شدیدا گرفتگی داست.
یکی از پیچ های تنظیم هیدرو استات افتاده بود!
کپسول سفید رنگ زیر دیگ هم که فرموده بودید شدیدا گرفتگی داشت
---------
شیلنگ رو عوض کردم
هیدرواستات رو هم عوض کردم
کپسول هم باز کردم و تمیز کردم و رسوباتش هم پاک کردم.
------------------
درست شد و کاملا صحیح و بدون مشکل کار میکنه
باز هم تشکر از شما استادان عزیز "م.زبردست" و "nekooee"

بالا