آی پی امداد
abtahi

آموزشی: طریقه تست ترانس پاور که عکسش را میفرستم .

arstan

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
1388٫5٫16
982
2,683
سلام اگه میشه طریقه تست ترانس این پاور که عکسش را میفرستم ( همراه با عکس از پشت ) اگه ممکنه به صورت کامل توضیح بدین یعنی سیم سیاه و قرمز مولتی متر را به کدام سیم ها وصل کنم ( هم اهم و هم ولتاژ ) را اعلام کنم . .از روی شماره پایه ها که در عکس 3 است که پایه های اولیه کدام است و ثانویه کدام است ؟. توضیح بدین . با تشکر.
تصویر0007.jpgتصویر0004.jpgUntitled1.png

elnino909

VIP+ افتخاری
کاربر
1386٫9٫12
965
4,813
سلام
دوست عزیز این ترانس خیلی خیلی کم خراب میشه من چندتایی که خراب داشتم همش آب روش ریخته بوده
مال شما هم احتمالا سالمه .واسه تستش اون 5 پایه اولیه دوتا از پایه ها به هم راه باید بدن و اون 3 تا هم همینطور.
یعنی 3 و 5 به هم وصل هستن . 1و2و4 هم همینطور

arstan

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
1388٫5٫16
982
2,683
تشکر . راستش در اصل این برد تغذیه خرابه که تو قسمت خرابی منبع تغذیه پیوست کردم . الان هم به قسمت تست ترانس رسیدیدم . که به علت ندانستن تست ترانس تو قسمت تست قطعات اعلام کردم . هم مطلب آموزشی باشه هم برای من کمک کنه که تغذیه را درست کنم .
حالا بنا به گفته شما این 5 پایه اول درست است یعنی 3 و 5 به هم وصل هستن . 1و2و4 هم همینطور.
سوالم اینه که پایه های اولیه و ثانویه کدام هستند ؟. و وقتی که به برق میزنی ولتاژ هر پایه چقدر باید باشه که بعد از فهمیدن سالم بودن ترانس به تست قطعه ی دیگه بریم .
سپاس

jaxtor

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
1387٫4٫9
1,664
18,390
سلام اگه میشه طریقه تست ترانس این پاور که عکسش را میفرستم ( همراه با عکس از پشت ) اگه ممکنه به صورت کامل توضیح بدین یعنی سیم سیاه و قرمز مولتی متر را به کدام سیم ها وصل کنم ( هم اهم و هم ولتاژ ) را اعلام کنم . .از روی شماره پایه ها که در عکس 3 است که پایه های اولیه کدام است و ثانویه کدام است ؟. توضیح بدین . با تشکر.
مشاهده فایل‌پیوست 79275مشاهده فایل‌پیوست 79274مشاهده فایل‌پیوست 79276

دوست عزیز تست اهمی ترانس فایده نداره شما باید ولتاژ ورودی و خروجی ترانس را طبق نقشه ولتاژگیری کنید

با تشکر

آخرین ویرایش:

arstan

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
1388٫5٫16
982
2,683
دوست عزیز تست اهمی ترانس فایده نداره شما باید ولتاژ ورودی و خروجی ترانس را طبق نقشه ولتاژگیری کنید

با تشکر

طبق کدام نقشه .؟ اگه میشه بیشتر توضیح بدین ؟
سپاس

reza_476

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
1388٫7٫27
4,007
45,313
ایران
7.png
نوشته اصلی توسط arstan
پایه های 2 و 3 و 5 ولتاژ آنها 320 ولت است . پایه 1 و 4 که پایه منفی وصل است .

این ولتاژها با ولتمتر DC یا AC اندازه گیری کردی؟

آخرین ویرایش:

jaxtor

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
1387٫4٫9
1,664
18,390
طبق کدام نقشه .؟ اگه میشه بیشتر توضیح بدین ؟
سپاس

دوست عزیز شما باید ابتدا نقشه پاور را دانلود کنید در انجمن جستجو کنید شاید بتوانید نقشه را پیدا کنید و طبق نقشه ورودی و خروجی ترانس را ولتاژگیری کنید باید ولتاژها با ولتاژی که درون نقشه نوشته شده هست مطابقت داشته باشد در ضمن ترانسهای چاپر خیلی کم خراب می شوند

با تشکر

بالا