خوده شرکت نود اعلام کرده بود که دیتابیسش رو به هیچ شرکتی تا الان نفروخته و تا الان هیچ شرکتی نتونسته از اون استفاده بکنه پس این میشه یک دلیل قانع کننده و ساده
هوش مصنوعی رو چه عرض کنم اصلا نداره و علکی داخل منوش نوشته هوش مصنوعی -به احتمال خیلی زیاد از ریال تایم استفاده کرده
هوش مصنوعی : یعنی این که مثلا یک ویروس جدید میاد که انتی ویروس نمیتونه اونو بشناسه اما وقتی اون ویروس رو اجرا میکنی از روی رفتار اون ویروس بفهمه که این فایل خطرناکه و قرنطینه بکنه
اما ریال تایم : مثلا یک ویروس رو انتی ویروس میشناسه بعد تو بری تو فولدری که توش اون ویروس قرار داره درجا اون ویروس رو قرنطنه میکنه که اینو بیشتر انتی ویروس ها دارن
دیتابیس این آنتی ویروس خیلی ضعیفه
انتی ویروسهای معتبر دنیا که هر کدوم بیش از 60 - 70 تا متخصص دارن هنوز در اکثر مواقع کم میارن -اون موقع شما انتظار دارید 800 گیگ اطلاعات نازنیم رو بسپارم دست یه آنتی ویروس ایرانی که ادعا میکنه از دو تا موتور مادر استفاده میکنه - تو کشور چی درسته که این دومیش باشه
دانشگاه و ارگان های مختلفی هستن که خودشون دارن آنتی ویروس درست میکنن - بنده صلاح میبینم که دولت باید پشتیبانی اون ها رو بکنه
این شید رو باید برای آدم های مبتدی و یا مردمی که فقط سالی یک بار کول دیسک به کامپیوترهاشون میزنن نصب کرد
این آپدیت هایی رو که میگیره سره آویرا امتحان کردم اصلا جواب نداد - آپدیت آویرا و نود رو هم گرفتم و ریختم تو خوده شید - دیدم که اصلا این ها رو شناسایی نمیکنه
همه اینها به کنار-یک روز با جمعی از دوستان میخواستیم تستش کنیم - یه کول دیسک 16 گیگ که ویروسی بود رو نزدیک به 25 دقیقه اسکن و حوله حوشه 8 تا ویروس پیدا کرد ( شید به قول شما هم آپدیت شده وهم لاینسس خریده داری شده ) - بعد همون کول دیسک روگذاشتیم سره آویرا - دستش درد نکنه 10 تا ویروس ناقابل پیدا کرد - این هم دسته گل ایرانی
باز خیلی دلیل دارم
ولی خداییش تبلیغات خوبی کرده و باید ازش حمایت کرد
واما استاد نکویی
بنده با این حرفتون کاملا مخالفممممم
(آویرا فعلا خیلی گرون شده و خوب بسیار هم خوبه ولی زیاد نمیشه گفت قوی تر از نود هست.)
ولله من موندم چی بهتون بگم
بنده 4 ساله آویرا استفاده میکنم تو این 4 سال رنگ ویروس هم یک بار به چشمم ندیدم - آویرا یعنی تکه - تو این دو سال اولین شرکتی بود که اومد اسکن تحت بوت رو استفاده کرد - روند کاریمون رو خیلی تمیز تر کرد -حالا شما یه زحمت بکش و تحت بوت اویرا رو دانلود کن و بذار یه اسکن بکنه ، خداییش ببین چه چیزها که نشونت نمیده
آویرا رو بر روی بیش از 1000 تا مشتری نصب کردم و تا الان که الانه مشتری میاد مغازه یا آویرا میخواد یا کاسپر
نود 32عدم توانایی بالا در شناخت و حذف Trojan رو نداره - من موندم چطور از نود استفاده میکنید - بنده روزانه بیش از 20 تا فلش و رم و هارد سوار کیسم میکنم - این رو به جرات میگم که نود نمیتونه ساپورت بکنه
بیشتر نونی که هم در میاریم از همون مشتری هایی هستش که نود نصب کردن و مدام در حال غر زدن و شکایت از دست این بی عرضه
بنده برای اینکه این فرق اختلاف نود و اویرا رو به مشتری ثابت بکنم سره به سیستم نود نصب کردم سره یه سیستم دیگه آویرا ، اول با نود قشنگ ویروس کشیش میکنم بعد میرستمش سمت آویرا - هیچی هیچی نسون نده یه چند تا ویروس exe ناقابل و ...
برای یه مدت اشتباه بزرگی کردم و نود سکوریتی 5 رو نصب کردم تا دو هفته کار میکرد - یه روز یه فایلی رو از روی سیستمم انداختم روکول دیسک و دادم به یه بنده خدایی - گفت که همه برنامه هات ویروس EXE دارن - و به این نتیجه رسیدم که این انتی ویروس محترم سره کاریهههههه
مهم : بعد یه نتیجه گیری چند ماهه به این نتیجه رسیدم که عزیزانی که از این آنتی ویروس استفاده میکنن ماه به ماه سیستمشون کند میشه و مدام در حال تعویض ویندوز هستن - خداییش بذار یه بار یه عکس از دسکتاپم بذارم و خودتون قضاوت کنید که این ویندوز چند ماهه که داره کار میکنه ؟ ( یه تاپیک جدا میخوام بازکنم)
همچنین اضافه میکنم که 95 درصد کسانی که از نود استفاده میکنن تنها دلیلشون برای انتخاب نود اینه که سیستمشون کند نمیشه
خلاصه بگم نود در مقابل آویرا هیچه
توصیه بنده به کابران برای خراحتی همیشه ازویروس ها :
1- نورتون 2- کسپر اسکی 3- آویرا 4- اواست 5 - بیت دیفندر