دوست عزیز از شما بعیده این حرف
بعد از این همه فعالیت تو انجمن
شما برید بازار - یک سری آموزش های هارد وجود دارن که خیلی کمک میکنه و شاید این آموزش ها تو هیچ آموزش گاهی درس داده نشه
دستگاه Pc3000 در دسترس دارید یا نه ؟
با سلام خدمت دوستان من میخواستم آموزش تعمیرات هارد و همچنین کار با pc3000 و کلا یک آموزش کامل هارد در تهران آموزش ببینم چون میخوام از شهرستان بیام میخواستم از تجربیات دوستان استفاده کنم و ببینم آیا کسی اطلاع داره کجا بهتره و واقعا یاد میدن
با تشکر
آیا قیمت pc3000 رو دارید ؟ قیمتش خیلی بالاست حدود 15 تومن
به نظرتون مشتری برای ریکاوری میتونه چقدرهزینه کنه ؟
ایا براتون میصرفه
کاملا موافقم ..الکترونیک پایه رو قوی کن بعدش هم از تجربیات اساتید این سایت استفاده کن ..مطمئن باش توی آموزشگاهها هیچ خبری نیست !! بیشتر شعاره تا عمل!!پولتو هم پس انداز کن ..به قرآن ما حتی شابلون هم ندیدیم چه برسه دستگاهای bga و..فقط الکی یه توضیح دادن !!بچه ها اول سلام به همگی من تجربه 3 چهار میلیون تومن هزینه کردن در باب آموزش تعمیرات پی سی .لپ تاپ .و ... رو دارم
که فقط بهم یه سر رشته دادن همین باید خودت بری دنبالش.
من خودم سه چهار آموزشگاه آموزش دیدم دوستانم در شهرهای دیگه به تهران اومدن و آموزش دیدین هیچ کودوم راشی نبودن برگشن.
میخوام یه مثال براتون بزنم مثلا آموزش مادر برد : اولش صد تا دویس تومن بابت الکترونیک ازت میگیرن بعد الکترونیک نحوه تست دیود خازن و ترانزیستور و چندتا قطعه دیگه که تو یه سرچ ساده تو گوگل میشه همشو گیر اورد .
میرسه مادربرد میگن هرکدوم قطعات خرابه عوض کنید و چند تا نکات دیگه که تا آخر عمرتون تو تعمیرات بدردتون نمیخوره
خودتون بیشتر میتونید یاد بگیرید از همین سایتا