mehranhafezi
کاربر
- 2010-11-29
- 34
- 50
سلام دوستان لطفا بفرمائید برای چاپ PCB از چه نوع کاغذ ی استفاده کنم ؟ استاد به من گفت از کاغذ الگوی خیاطی استفاده کنم ولی وفتی توی پرینتر لیزری میزارم جمعش می کنه
سلام دوستان لطفا بفرمائید برای چاپ PCB از چه نوع کاغذ ی استفاده کنم ؟ استاد به من گفت از کاغذ الگوی خیاطی استفاده کنم ولی وفتی توی پرینتر لیزری میزارم جمعش می کنه
سلامسلام دوستان لطفا بفرمائید برای چاپ PCB از چه نوع کاغذ ی استفاده کنم ؟ استاد به من گفت از کاغذ الگوی خیاطی استفاده کنم ولی وفتی توی پرینتر لیزری میزارم جمعش می کنه
سلام .اره این کاغذ زرد ها عالیه .2 دقیقه با دمای نسبتا بالا بکشید روش .وبعد بذارید که سرد بشه .اصلا نیازی به اب نیست .خودش سرد که بشه جدا میشه.سلام
من از برگه زرد رنگی که پشت برچسب های اتیکت هست استفاده میکنم این برچسبها را در قطع آچار از فروشگاه های لوازم تحریر تهیه کرده و موقع استفاده در اندازه های مورد نیاز برش میدم ،داخل پرینتر تا نمی خوره و لوله نمیشه و چون یک سمتش مثل کاغذ معمولیه ،پرینتر به راحتی اونو میکشه داخل و ضمنا طرح شما با چند دقیقه اطو ی داغ به فیبر چاپی منتقل میشه
با سلام
از کاغذ گلاسه شفاف که روش خطاطی هم می کردند باید این کاغذ رو روی یه A4 معمولی با نوار چسب بچسبونی طوری که در داخل چابگر غلطکها لیز نخوره یعنی از اطراف 6 چسب نواری با فاصله 5 سانتی
بازم اگه مشکل داشتی من در خدمتم.باتشکر