راهنمای آسان فلش گوشی های نوکیا
سلام
برای سهولت کار برای کاربرانی که تازه قصد فلش کردن گوشیشونو دارن لازم دیدم توضیحاتی رو مطرح کنم !
قبلا بگم که فلش کردن و آپدیت فریم ور ، تقریبا مثل هم هستن . پس از کلمه فلش کردن که جامع تره استفاده می کنم !
تنها تفاوت اینه که آپدیت کردن به ورژن بالاتر اطلاق میشه ولی فلش کردن دوباره ریختن همون ورژنه
گوشی های نوکیا شامل سه درایو است ( با فایل منیجر ها می تونید ببینیدشون ) :
1. درایو C یا همون Phone memory
2. درایو E یا همون Memory Card
3. درایو Z یا همون ROM
در فلش کردن ROM دوباره Write میشه !
فلش کردن دو نوعه !
فلش کردن با باکس : که برای تعمیرگاههای گوشیه
فلش کردن بدون باکس و با امولاتور : این قسمت با کابل معمولی گوشی انجام میشه و همه توضیحات من درباره این طریق فلش کردنه !
تهیه Backup :
اولین قدم در فلش کردن تهیه Backup از اطلاعات گوشیتونه چراکه در همه نوع فلش کردن اطلاعات داخل Phone Memory پاک میشه
پس حتما از دفترچه تلفن و SMS و Note هاتون Backup تهیه کنید
برای تهیه Backup از گوشیتون به تاپیک زیر مراجعه کنید :
برای سهولت کار برای کاربرانی که تازه قصد فلش کردن گوشیشونو دارن لازم دیدم توضیحاتی رو مطرح کنم !
قبلا بگم که فلش کردن و آپدیت فریم ور ، تقریبا مثل هم هستن . پس از کلمه فلش کردن که جامع تره استفاده می کنم !
تنها تفاوت اینه که آپدیت کردن به ورژن بالاتر اطلاق میشه ولی فلش کردن دوباره ریختن همون ورژنه
گوشی های نوکیا شامل سه درایو است ( با فایل منیجر ها می تونید ببینیدشون ) :
1. درایو C یا همون Phone memory
2. درایو E یا همون Memory Card
3. درایو Z یا همون ROM
در فلش کردن ROM دوباره Write میشه !
فلش کردن دو نوعه !
فلش کردن با باکس : که برای تعمیرگاههای گوشیه
فلش کردن بدون باکس و با امولاتور : این قسمت با کابل معمولی گوشی انجام میشه و همه توضیحات من درباره این طریق فلش کردنه !
تهیه Backup :
اولین قدم در فلش کردن تهیه Backup از اطلاعات گوشیتونه چراکه در همه نوع فلش کردن اطلاعات داخل Phone Memory پاک میشه
پس حتما از دفترچه تلفن و SMS و Note هاتون Backup تهیه کنید
برای تهیه Backup از گوشیتون به تاپیک زیر مراجعه کنید :
آموزش Back UP گرفتن از SMS ها و Contacts و تمامی اطلاعات گوشی
تهیه فریم ور :
برای تهیه فریم ور اولین کار دانستن RM گوشتون برای گرفتن فریم ور است .
می تونید کد #0000#* رو شماره گیری کنید .
فلش کردن از جهتی به دو دسته تقسیم میشه :
آنلاین و آفلاین
روش آنلاین فقط به وسیله نرم افزار Nokia Software Updater انجام میشه
و روش آفلاین با هر سه نرم افزار ( Nokia Software Updater و Jaf و Phoenix ) انجام می پذیرد
برای فلش کردن به صورت آفلاین ، نیاز به فریمو ور ( چیزی مثل سیستم عامل رایانه ) دارین که می تونید با کمک تاپیک زیر تهیه کنید :
برای تهیه فریم ور اولین کار دانستن RM گوشتون برای گرفتن فریم ور است .
می تونید کد #0000#* رو شماره گیری کنید .
فلش کردن از جهتی به دو دسته تقسیم میشه :
آنلاین و آفلاین
روش آنلاین فقط به وسیله نرم افزار Nokia Software Updater انجام میشه
و روش آفلاین با هر سه نرم افزار ( Nokia Software Updater و Jaf و Phoenix ) انجام می پذیرد
برای فلش کردن به صورت آفلاین ، نیاز به فریمو ور ( چیزی مثل سیستم عامل رایانه ) دارین که می تونید با کمک تاپیک زیر تهیه کنید :
فایل فلش گوشیهای نوکیا به صورت یکجا و لیست شده
و
آموزش دانلود فریمور و بدست آوردن پروداکت کد برای همه گوشی های نوکیا به وسیله نرم افزار navifirm
آموزش دانلود فریمور و بدست آوردن پروداکت کد برای همه گوشی های نوکیا به وسیله نرم افزار navifirm
نرم افزار های مورد نیاز برای فلش :
شما با سه نرم افزار می تونید این کار رو انجام بدین که اول معرفی می کنم بعد مقایسه :
1. برنامه Nokia Software Updater که به طور مخفف NSU نامیده میشه !
شما با سه نرم افزار می تونید این کار رو انجام بدین که اول معرفی می کنم بعد مقایسه :
1. برنامه Nokia Software Updater که به طور مخفف NSU نامیده میشه !
آموزش آپدیت گوشی از طریق نرم افزار Nokia Software Updater
2. نرم افزار Phoenix یا فونیکس :
آموزش کامل آپدیت با فونیکس ( phoenix ) برای گوشی های نوکیا
3. نرم افزار J.A.F یا جف :
آموزش کامل نرم افزار jaf بدون نیاز به باکس+ورژن نهایی برنامه JAF 1.98.65 Final
مقایسه :
هرسه این نرم افزارها میتونه گوشیتونو آپدیت کنه ولی تفاوت های زیادی بینشون هست !
1. نرم افزار NSU ساده ترین نرم افزار برای این کاره که اگه نکاتش رو رعایت کنید ( گوشیتون زنگ نخوره ، روی General باشه ، اینترنت قطع نشه ، کابل قطع نشه و ... ) مشکلی براتون پیش نمی آد .
این نرم افزار مطمئن ترین راهه ولی کلی معایب داره :
اولا باید حتما به ورژن بالاتر آپدیت بشه
دوما قدرت دانگرید نداره ( یعنی به ورژن پایین نمیتونه برگرده )
* توصیه می کنم بعد از انجام آپدیت با این نرم افزار یکبار گوشی را مستر ریست کنید
( مستر ریست = شماره گیری کد #7370#* و زدن کلمه رمز )
* اگر از این روش استفاده می کنید حتما باید با نرم افزار Nemesis Multi Flasher (یا NSS ) و یا نرم افزار JAF پرادکت کد گوشیتونو به پرادکت کد منطقه زندگیتون تغییر بدین تا گوشیتون زبان مورد استفاده تونو داشته باشه !
2. من بهتون توصیه می کنم از فونیکس یا جف استفاده کنید !
چون امکاناتش بیشتره و همچنین قدرت بیشتری هم داره
در ضمن نیازی به تغییر پرادکت کد ندارین و الزاما نباید بعد از فلش با این نرم افزارها مستر ریست کنید !!
فونیکس و جف هر دو از نرم افزار های بنام در زمینه ی فلش گوشی های نوکیا می باشد
ولی این دو تفاوت های زیادی با هم دارن
به چند مورد اکتفا می کنم :
1. یه نگاهی به حجم بالای 120mb فونیکس بندازین ، جف همش 26mb است و این کم مسئله ای نیست !!!
2. در استفاده از فریم ور های کوک شده ( در انتها کاملا توضیح دادم ) فقط می توان از جف استفاده کرد
3. کار با جف بسیار راحتتر از فونیکس است
4. در گوشی هایی با CUP 600 MHz مثل 5530 , 5730 6260 , 5630 , 5720 , 6720 , 6700
نباید از جف استفاده کنید و حتما باید از جدیدترین ورژن فونیکس استفاده کنید . ( البته جدیدترین ورژن جف از اینها هم پشتیبانی میکند )
5. ...
توجه کنید فریمور های کوک شده فقط با جف و در حالت خاموش فلش میشوند و نرم افزار فونیکس قادر به فلش با آن نیست !
هرسه این نرم افزارها میتونه گوشیتونو آپدیت کنه ولی تفاوت های زیادی بینشون هست !
1. نرم افزار NSU ساده ترین نرم افزار برای این کاره که اگه نکاتش رو رعایت کنید ( گوشیتون زنگ نخوره ، روی General باشه ، اینترنت قطع نشه ، کابل قطع نشه و ... ) مشکلی براتون پیش نمی آد .
این نرم افزار مطمئن ترین راهه ولی کلی معایب داره :
اولا باید حتما به ورژن بالاتر آپدیت بشه
دوما قدرت دانگرید نداره ( یعنی به ورژن پایین نمیتونه برگرده )
* توصیه می کنم بعد از انجام آپدیت با این نرم افزار یکبار گوشی را مستر ریست کنید
( مستر ریست = شماره گیری کد #7370#* و زدن کلمه رمز )
* اگر از این روش استفاده می کنید حتما باید با نرم افزار Nemesis Multi Flasher (یا NSS ) و یا نرم افزار JAF پرادکت کد گوشیتونو به پرادکت کد منطقه زندگیتون تغییر بدین تا گوشیتون زبان مورد استفاده تونو داشته باشه !
2. من بهتون توصیه می کنم از فونیکس یا جف استفاده کنید !
چون امکاناتش بیشتره و همچنین قدرت بیشتری هم داره
در ضمن نیازی به تغییر پرادکت کد ندارین و الزاما نباید بعد از فلش با این نرم افزارها مستر ریست کنید !!
ولی این دو تفاوت های زیادی با هم دارن
به چند مورد اکتفا می کنم :
1. یه نگاهی به حجم بالای 120mb فونیکس بندازین ، جف همش 26mb است و این کم مسئله ای نیست !!!
نباید از جف استفاده کنید و حتما باید از جدیدترین ورژن فونیکس استفاده کنید . ( البته جدیدترین ورژن جف از اینها هم پشتیبانی میکند )
توجه کنید فریمور های کوک شده فقط با جف و در حالت خاموش فلش میشوند و نرم افزار فونیکس قادر به فلش با آن نیست !